fbpx

Το Γουσου Κουνγκ Φου για πρώτη φορά σε λαμπαδηδοδρομία

Το Γουσου Κουνγκ Φου για πρώτη φορά σε λαμπαδηδοδρομία

Με μια ανακοίνωση που ξάφνιασε ευχάριστα όλα τα μέλη της οικογένειας του Γουσου Κουνγκ Φου η Ελληνική Ομοσπονδία χαιρετίζει τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Φωτεινογιαννοπούλου, της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στην Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία. Παράλληλα απευθύνει κάλεσμα στήριξης της ιστορικής αυτής στιγμής.

Η Ελληνική Ομοσπονδία χαιρετίζει αυτή την ιστορική στιγμή που θα λάβει χώρα στον Πύργο Ηλείας την Τρίτη το απόγευμα.

Η Ολυμπιακή φλόγα στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες “Παρίσι 2024”, θα φωτίσει την πρωτεύουσα του Νομού Ηλείας, μεταφέροντας το μήνυμα των αξιών που πρεσβεύει το Ολυμπιακό Ιδεώδες.

Ο Πύργος, λοιπόν θα υποδεχθεί τους αθλητές που με μόνο κριτήριο τις επιδόσεις τους θα κρατήσουν στα χέρια τους το ιερό σύμβολο: Τη δάδα

Η Κωνσταντίνα Φωτεινογιαννοπούλου, δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κουνγκ Φου στην Κίνα το 2023, είναι μία από τους πέντε αθλητές που επελέγησαν ώστε να μεταφέρουν την φλόγα του “Ευ αγωνίζεσθαι” και της ειρήνης.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Παπαχρήστος Χρ., ο Γεν. Γραμματέας κος Ιωάν. Λεονταρής και ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κος Καραπάνος Σπ., μαζί με την γραμματέα της Ομοσπονδίας κα Κατερίνα Αναστασιάδου, θα τιμήσουν με την παρουσία τους, αυτή την Ιστορική για το άθλημά μας, στιγμή.

Σας καλούμε λοιπόν, όλους, αθλητές/ αθλήτριες, προπονητές/προπονήτριες, γονείς και όσους στηρίζουν την Ομοσπονδία και το άθλημά μας, να δώσουμε το παρών σε αυτή την τελετή, σε αυτή την μοναδική ιστορική στιγμή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γου Σου Κουνγκ Φου