fbpx

Παρακαράτε: Η “πρώτη” του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Παρακαράτε

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε είναι πρωτοπόρος. Εδώ και πολύ καιρό “τρέχει” το Παρακαράτε από 3 σπουδαίους, πρώτα από όλα, ανθρώπους, αθλητές, προπονητές. Τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον υπεύθυνο ανάπτυξης του Παρακαράτε, τη Στεφανία Δουκλιά, τον Βασίλη Τριαντάφυλλο. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στη Χαλκίδα αυτό το Σαββατοκύριακο, τα παιδιά του Παρακαράτε έδωσαν το αθλητικό παρόν. Η Στεφανία Δουκλιά, προπονήτρια αφοσιωμένη στο Παρακαράτε, σε δήλωσή της ανέφερε σχετικά:

Την Κυριακή ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για το ελληνικό ΚΑΡΑΤΕ με την παρουσία του ΠΑΡΑΚΑΡΑΤΕ. Ένα νέο ξεκίνημα μια νέα ευκαιρία για αυτούς τους ξεχωριστούς και υπέροχους αθλητές -ανθρώπους με Α κεφάλαιο . Το άθλημα μας σήμερα εξελίσσεται και μας διδάσκει ότι δεν κάνει διαχωρισμούς και διακρίσεις και δίνει την ευκαιρία στην άθληση και την αθλητική άμιλλα σε όλες τις κατηγορίες ΑΜΕΑ.

Συγχαρητήρια στην WKF και την ΕΛΟΚ για αυτήν την πρωτοβουλία τους και την προσπάθεια τους. Θέλω να είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον όμορφο και ταυτόχρονα δύσκολο δρόμο για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα προς αυτούς τους ξεχωριστούς μας αθλητές !!! Χωρίς συμφέρον, χωρίς ονόματα, μόνο απέραντη αγάπη !!!!Θέλουμε το πιο ζεστό δυνατό σας χειροκρότημα για την κάθε τους προσπάθεια ! Σας ευχαριστούμε όλους και τον δικό μου άγγελο εκεί ψηλά !!!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε