fbpx

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα Acropolis Cup  24

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα Acropolis Cup  24

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα Acropolis Cup  24, ένα πρωτάθλημα που «έτρεξε» ο παγκόσμιος Γιώργος Τζάνος. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε πολλές κατηγορίες και να γευθούν στο έπακρο την αξία της συμμετοχής,  της προσπάθειας και του ευγενή ανταγωνισμού . 

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Τζάνος, ο οποίος σε λίγες ημέρες μαζί με τον Σπύρο Μαργαριτόπουλο, θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των μελών της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε δήλωσε: 

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για τις επιδόσεις και τα μετάλλια που κατέκτησαν . 18 χρυσά, 27 ασημένια και 46 χάλκινα. 

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμο Μαρκοπούλου για την παραχώρηση του γηπέδου , τον αδελφικό μου φίλο Δημήτρη Τριανταφύλλη, την μικρή μου ηρωίδα Σοφία Τσούτη και Χρήστο Παπαευσταθίου για το ξενύχτι που κάναμε το προηγούμενο βράδυ .

Τους μεγάλους μαθητές της σχολής μας για την πολύτιμη  βοήθεια που παρείχαν στους μικρούς μαθητές μας, τον Χρήστο Παπαευσταθίου, τη Σοφία Τσούτη, τον Νικόλα Μωραΐτη, τη Μαριάννα Κυριαζή, τον Σωτήρη Τραγά, τον Νικόλα Γιαννούκο

Ευχαριστώ τον κύριο Πέτρο Σκοπελίτη, τη γραμματεία και φυσικά όλους τους διαιτητές μας για την υπομονή και το έργο τους . 

Επίσης ευχαριστώ τον κύριο Πολυνίκη Τριγάζη για την βοήθεια του . 

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους γονείς , τους προπονητές, τους συλλόγους και όλους τους μικρούς αθλητές για τη συμμετοχή και τη θετική τους ενέργεια . 

Μπράβο σε όλους»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Καράτε