fbpx

Combat Strike 7: Έκλεισε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο το promotion του Cage Survivor

Combat Strike 7: Έκλεισε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο το promotion του Cage Survivor

Μία επιτυχημένη διοργάνωση Kickboxing και Πυγμαχίας ήταν ο τελευταίος χορός για το Cage Survivor για αυτή την χρονιά. Την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το Combat Strike 7, μια εκδήλωση που συνέδεσε τον κόσμο του Kickboxing με αυτόν της Πυγμαχίας και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο The Core Sports Center στο Περιστέρι.

Πάνω από 30 αθλητές από διάφορες ομάδες συμμετείχαν προσφέροντας στο κοινό μια συναρπαστική εμπειρία. Η ποιότητα των αγώνων και η παθιασμένη συμμετοχή των αθλητών κάνουν αυτήν τη διοργάνωση μια από τις κορυφαίες στον χώρο. Οι θεατές παρακολούθησαν εντυπωσιακές επιδόσεις, ενώ οι διοργανωτές ευχαριστούν την κοινότητα για την υποστήριξή τους.

Στο main event της βραδιάς ο Νίκος Γιδάκος μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση στους δυο πρώτους γύρους αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγο ενός τραυματισμού που παρουσιάστηκε στο χέρι του κατά την διάρκεια του αγώνα μετά από προτροπή του γιατρού.

Το promotion του Cage Survivor ανυπομονεί για την επόμενη εκδήλωση, υποσχόμενο να συνεχίσει να προσφέρει εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου που θα ενθουσιάζουν τους λάτρεις του ΜΜΑ, του BJJ, της Πάλης, του Kickboxing και της Πυγμαχίας.

Κλείνοντας οι διοργανωτές ευχαριστούν τους 312 αθλητές και τις 53 ομάδες συνολικά που συμμετείχαν και στήριξαν τις διοργανώσεις τους όπως επίσης και την κοινότητα των μαχητικών αθλημάτων που έκαναν sold out όλες τα event τους.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες