fbpx

Σήμερα στο OKTAGON 53 με Dulatov ο Γιάννης Παλαιολόγος (vid)

Σήμερα στο OKTAGON 53 με Dulatov ο Γιάννης Παλαιολόγος (vid)

Έφτασε η μέρα του μεγάλου αγώνα στο OKTAGON 53 με αντίπαλο τον Γερμανό Islam Dulatov, για τον Γιάννη Παλαιολόγο.

Μετά από μία σκληρή προετοιμασία, μέρος της οποίας είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε όλοι μέσα από το προσωπικό κανάλι του Έλληνα MMAer στο Youtube, απόψε το βράδυ θα αντιμετωπίσει έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους στην καριέρα του.

Ο Γερμανός, με ρεκόρ 9-1-0, βρίσκεται σε σερί 9 νικών τις οποίες τις έχει πάρει όλες είτε με submission (4) είτε με KO-TKO (5), με πιο πρόσφατη αυτή στο Sparta Championship Fighting – Sparta CF 3: The Next Chapter στις 7 Οκτωβρίου όπου κέρδισε με TKO τον Αμερικανό Will Chope.

Από την άλλη, ποιος θα ξεχάσει το εξαιρετικό τελείωμα του Παλαιολόγου με υποταγή (κιμούρα) στα reserve fights του τουρνουά Tipsport Gamechanger στο OKTAGON 46 απέναντι στον Γερμανό Christian “Stabil” Jungwirth, με το οποίο διεύρυνε τις νίκες στο προσωπικό του ρεκόρ, φτάνοντας στο 20-12-1.

Η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η αρκετά μεγαλύτερη αγωνιστική εμπειρία σε σχέση με τον Dulatov μπορεί να τον χρήζoυν οριακά φαβορί για τον αγώνα, αλλά σίγουρα ο Γερμανός μόνο αμελητέος δε θεωρείται μιας και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιος να σταματήσει το νικηφόρο σερί του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα θα παρακολουθήσουμε μία δυνατή μονομαχία στην Rudolf Weber-Arena στην πόλη Ομπερχάουζεν της Γερμανίας, με την ευχή όλων νικητής να είναι ο «Greek Emperor».

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες