fbpx

Φοβερή μάχη με Dulatov ο Παλαιολόγος που ηττήθηκε με TKO στην εκπνοή του πρώτου γύρου (vid)

Φοβερή μάχη με Dulatov ο Παλαιολόγος που ηττήθηκε με TKO στην εκπνοή του πρώτου γύρου (vid)

Πραγματικά μια απίστευτη μάχη παρακολουθήσαμε χθες στο OKTAGON 53 στην Rudolf Weber-Arena ανάμεσα στον Έλληνα MMAer Γιάννη Παλαιολόγο και τον Γερμανό Islam Dulatov.

Ο Γιάννης πάλεψε με όλη του την ψυχή χάνοντας τον αγώνα στο τελευταίο δευτερόλεπτο του πρώτου γύρου με TKO. Έψαχνε το παιχνίδι στο έδαφος αφού ο Γερμανός ήταν καταιγιστικός στο striking με σωρεία συνδυασμών χτυπημάτων. Η απίστευτη φυσική κατάσταση του Greek Emperor και η αποτελεσματικότητά του στο έδαφος μείωσαν τις αντοχές του Dulatov κάτι που δεν ήταν όμως αρκετό για να πάρει το παιχνίδι.

Το ματς στιγματίστηκε και από τη στιγμή που ο Dulatov βρήκε τον Γιάννη στη βουβωνική χώρα, με τον διαιτητή να μην αντιλαμβάνεται έγκαιρα τη φάση. Ο Γιάννης μη μπορώντας να συνεχίσει και μέχρι ο διαιτητής να καταλάβει τι συνέβη, δέχτηκε κάποια χτυπήματα από τον Γερμανό. Το συμβάν αυτό έφθειρε τον Έλληνα αθλητή κοστίζοντάς του ενέργεια και συγκέντρωση.

Όλα έδειχναν ότι ο γύρος τελειώνει και οι δύο αθλητές θα πάνε στις γωνίες τους εξουθενωμένοι για τις απαραίτητες ανάσες. Τότε ο Γερμανός με ένα σερί χεριών και γονάτων έριξε τον Γιάννη πραγματικά στην εκπνοή του γύρου με το διαιτητή να διακόπτει οριστικά το παιχνίδι.

Το παιχνίδι αυτή τη φορά δε πήγε όπως θα το ήθελε ο Παλαιολόγος αλλά το να αγωνίζεσαι σε τόσο υψηλό επίπεδο, σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις MMA στην Ευρώπη, είναι από μόνο του μία τεράστια επιτυχία.

Εμείς ευχόμαστε μετά την αποκατάστασή του να γυρίσει πίσω πιο δυνατός, ανυπομονώντας να τον ξαναδούμε να αγωνίζεται στο οκτάγωνο.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες