fbpx

Την Παρασκευή η μεγάλη μάχη του Ανδρέα Μιχαηλίδη στον τελικό του τουρνουά Tipsport Gamechanger του OKTAGON MMA

Την Παρασκευή η μεγάλη μάχη του Ανδρέα Μιχαηλίδη στον τελικό του τουρνουά Tipsport Gamechanger του OKTAGON MMA

Προς την ολοκλήρωσή της φτάνει η φάση της προετοιμασίας του Ανδρέα Μιχαηλίδη για τον αγώνα του στο μεγάλο τελικό του τουρνουά Tipsport Gamechanger του OKTAGON MMA όπου θα διεκδικήσει την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο των 300.000€.

Μετά τις νίκες του απέναντι στον Βραζιλιάνο Λεάντρο Σίλβα στους 16, τον Γερμανό Μοχάμεντ Γκραμπίνσκι στους 8 και τον Δανό Luis Glismann στα ημιτελικά της διοργάνωσης, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σέρβο Bojan Velickovic (24-12) θέλοντας να ολοκληρώσει αυτό το μεγάλο ταξίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Ανδρέας θέλει να εξαργυρώσει την εκπληκτική κατάσταση την οποία διανύει το τελευταίο διάστημα, ξεπερνώντας και το τελευταίο εμπόδιο του Σέρβου Velickovic και να γίνει πρωταθλητής του τουρνουά.

Η μέρα του μεγάλου τελικού του Tipsport Gamechanger είναι η Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και θα διεξαχθεί στην O2 Arena στην Πράγα της Τσεχίας στα πλαίσια του OKTAGON MMA 51 με την ευχή όλων μας ο Ανδρέας να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του και να σηκώσει τη σημαία μας ψηλά ακόμα μια φορά.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες