fbpx

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MMA 2024 στη Σλοβακία τον Μάιο

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MMA 2024 στη Σλοβακία τον Μάιο

Η GAMMA ανακοίνωσε ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MMA του 2024 θα διεξαχθεί στη Σλοβακία από τις 12 έως τις 20 Μαΐου μετά την συμφωνία για τη διοργάνωση που υπεγράφη στις 9 Ιανουαρίου. Για πρώτη φορά σε ηπειρωτικό πρωτάθλημα, θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα αγώνες U18 παράλληλα με τους αγώνες των ενηλίκων (senior).

Η ευρωπαϊκή κοινότητα της GAMMA θα φιλοξενηθεί σε έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Σλοβακίας, το Vysoké Tatry που βρίσκεται στην ορεινή περιοχή High Tatras της χώρας. Η φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων αποτελεί μέρος της φιλοδοξίας για την περιοχή αφού είχε φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκι FIS Nordic τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα, χάρη στο έργο του Σλοβακικού Οργανισμού MMA SOMMA, θα μπορούν επίσης να αναφέρουν στο μέλλον ένα σημαντικό γεγονός Μεικτών Πολεμικών Τεχνών ως μέρος των επιτευγμάτων τους.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σλοβακία αναμένεται ακόμα μεγαλύτερο από το τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στη Γεωργία το 2022 και θα είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς για την Παγκόσμια Ομοσπονδία MMA (GAMMA), ξεκινώντας τον Μάρτιο με τους Αφρικανικούς Αγώνες στην Γκάνα.

Μάλιστα στις 24 Φεβρουαρίου η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΛΟΠ) θα πραγματοποιήσει Πανελλήνιους αγώνες MMA που θα αποτελέσουν πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό στην Σλοβακία και το Παγκόσμιο στην Ινδονησία.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες