fbpx

Υπέγραψε στο UFC και αγωνίζεται αυτό το Σάββατο 2 Μαρτίου στο UFC Vegas 87 ο Μπερνάρντο Σοπάι

Υπέγραψε στο UFC και αγωνίζεται αυτό το Σάββατο 2 Μαρτίου στο UFC Vegas 87 ο Μπερνάρντο Σοπάι

Μια πολύ μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε η χθεσινή ημέρα για τους φίλους του MMA και όχι μόνο, μιας και ανακοινώθηκε η υπογραφή συμβολαίου του Μπερνάρντο Σοπάι με το UFC.

Την ανακοίνωση έκανε το promotion του Allstars Fight Night στο οποίο ο Σοπάι είναι κάτοχος της ζώνης της Bantamweight κατηγορίας.

Μάλιστα το Σάββατο 9 Μαρτίου, ήταν προγραμματισμένη η πρώτη υπεράσπισή της αλλά αυτό δε θα συμβεί. Και αυτό γιατί με διαδικασίες express ρίχνεται κατευθείαν στη μάχη στο UFC Vegas 87 αυτό το Σάββατο 2 Μαρτίου, στο UFC APEX στο Λας Βέγκας.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Βραζιλιάνο Vinicius de Oliveira με ρεκόρ 19-3-0, με τους 2 αθλητές να πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους στο UFC.

Ένα όνειρο ζωής και μια φοβερή ευκαιρία, που σε καμία περίπτωση δε θέλει να την αφήσει ανεκμετάλλευτη ο Αλβανός MMAer. Άλλωστε μετά την κατάκτηση της ζώνης στο AFN, έχοντας στη γωνία του τον Khamzat Chimaev, είχε δηλώσει: «Dana White, τι περιμένεις; Είμαι ο καλύτερος στον κόσμο».

Φοβερή εξέλιξη που σίγουρα δίνει στον Σοπάι καθαρά αυτό που του αξίζει, αφού οι τελευταίες εμφανίσεις του σε Allstars Fight Night και Fight Club Rush δε πέρασαν απαρατήρητες από το κορυφαίο promotion MMA στον κόσμο.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες