fbpx

Ο Alex Pereira επικράτησε του Jamahal Hill στο UFC 300 και κράτησε τη ζώνη 

Ο Alex Pereira επικράτησε του Jamahal Hill στο UFC 300 και κράτησε τη ζώνη 

Ο Alex Pereira επικράτησε του Jamahal Hill στο UFC 300 και κράτησε τη ζώνη στα ελαφρά βαρέα βάρη. Το κύριο γεγονός του UFC 300 στο Λας Βέγκας το απόγευμα του Σαββάτου στο T-Mobile Arena, με τον πρωταθλητή ελαφρών βαρέων βαρών Alex Pereira να αντιμετωπίζει τον πρώην Jamahal Hill. Ο αγώνας τελείωσε γρήγορα, καθώς ο Βραζιλιάνος άρπαξε την ευκαιρία και εξαπέλυσε μια «σκληρή» επίθεση εδάφους, κάτι που οδήγησε στη διακοπή του αγώνα. Στο περιθώριο του main event ξεχώρισαν οι σημαντικές νίκες των Weili Zhang και Max Holloway.

Ο Alex Pereira διατήρησε το πρωτάθλημα ελαφρών βαρών UFC με μια γρήγορη νίκη επί του Jamahal Hill. Ο Hill, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση κυνηγώντας τη ζώνη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Ο Αμερικανός είχε τραυματιστεί στον αχίλλειο τένοντα το 2023 και είχε αναγκαστικά παραδώσει τη ζώνη του. 

Η πρώτη ουσιαστική ενέργεια του αγώνα βρήκε τον Pereira να ξεκινά με ένα λάκτισμα στο σώμα πριν ο Hill απαντήσει με το δεξί χέρι ένα κλάσμα του δευτερολέπτου μετά.

Ο Pereira έγνεψε στον διαιτητή ότι όλα ήταν καλά μετά από ένα χαμηλό χτύπημα του Hill, αλλά ταυτόχρονα άρπαξε την ευκαιρία, έριξε τον Hill στο έδαφος και μετά από καταιγισμό χτυπημάτων οδήγησε τον διαιτητή στη διακοπή του αγώνα. 

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Pereira τόνισε: 

«Υπολόγισα την απόσταση και το τάιμινγκ κι όλα πήγαν τέλεια».

Πρόσθεσε ότι ήθελε μια γρήγορη επιστροφή στη δράση, αλλά αυτή τη φορά στα βαρέα, και στη χώρα του, τη Βραζιλία, στις 4 Μαΐου για το UFC 301.

«Θέλω αυτόν τον αγώναΔεν έχω χτυπήσει. Πρέπει να μπαίνω εδώ και να κερδίζω αυτή τη ζώνη κάθε φορά για να είμαι πρωταθλητής»

Στο co-main event, η Weili Zhang κέρδισε την Yan Xiaonan με απόφαση, και αυτή ήταν η δεύτερη υπεράσπιση του τίτλου της.

Λίγο νωρίτερα ο Max Holloway κατέκτησε τη νίκη και τη ζώνη με μόλις ένα δευτερόλεπτο να απομένει για τον πέμπτο γύρο. Σταμάτησε τον Justin Gaethje σε κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ο αγώνας ή το νοκ άουτ της βραδιάς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες