fbpx

Πλήρως επιτυχημένο το Πανελλήνιο Τουρνουά ΜΜΑ και η Διοργάνωση της Ε.Ο.Μ.

Πλήρως επιτυχημένο το Πανελλήνιο Τουρνουά ΜΜΑ και η Διοργάνωση της Ε.Ο.Μ.

Το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων «Παναγιώτης Τριανταφύλλου» η διήμερη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Μ.), η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 1 Ιουνίου η πλούσια δράση ξεκίνησε με το Σεμινάριο Διαιτητών-Κριτών ΜΜΑ, με την εκπαίδευση νέων και την εξάσκηση παλαιότερων Διαιτητών-Κριτών που εντάσσονται στο δυναμικό της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Ο.Μ. ολοκληρώνοντας το θεωρητικό σκέλος και την επόμενη μέρα ακολούθησε η πρακτική τους εξάσκηση σε πραγματικές αγωνιστικές συνθήκες. Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε το συμπληρωματικό μέρος του 2ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ της Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή των προπονητών, βοηθών και εκπαιδευτών που δεν είχαν παρευρεθεί σε κάποιο από τα προηγούμενα μέρη, κλείνοντας έτσι τον κύκλο της πρακτικής και θεωρητικής τους εκπαίδευσης. Ακολούθησε πρακτικό Σεμινάριο Αθλητών ΜΜΑ, με τη συμμετοχή προπονητών και αθλητών όλων των ηλικιών και επιπέδων από διάφορα σωματεία, όπου παρουσιάστηκε πλούσιο υλικό με τεχνικές και αγωνιστική τακτική για το άθλημα των Μικτών Πολεμικών Τεχνών στην όρθια μάχη, την μάχη εδάφους και το σύρμα με την ευκαιρία για εξάσκηση υπό την επίβλεψη των έμπειρων εισηγητών. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν και οι πρώτες επίσημες Εξετάσεις επιπέδων Ζωνών της Ε.Ο.Μ., τα αποτελέσματα των οποίων σύντομα θα κοινοποιηθούν. Τέλος, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας έλαβε χώρα η εκδήλωση με τις Απονομές των Διπλωμάτων του 1ου και 2ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ, των Διπλωμάτων Διαιτητών-Κριτών και των Βεβαιώσεων του Σεμιναρίου Αθλητών σε μια ταπεινή τελετή.

Η Κυριακή 2 Ιουνίου ήταν ημέρα αφιερωμένη στην αγωνιστική δράση με τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Τουρνουά ΜΜΑ από την Ε.Ο.Μ. Πιο συγκεκριμένα, πλήθος αθλητών όλων των ηλικιών και επιπέδων από κάθε γωνιά της χώρας, αγωνίστηκαν στο ΜΜΑ Ring δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στα στυλ του MMA, Striking MMA και Grappling ΜΜΑ, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως η συστηματική δουλειά που γίνεται από πλευράς σωματείων και ομοσπονδίας με την άψογη μεταξύ τους συνεργασία, μόνο πρόοδο αποτελεί για το άθλημα στη χώρα μας. Υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, μαχητικότητα, πάθος, αθλητικά ιδεώδη και απουσία τραυματισμών σημάδεψαν τη διοργάνωση, η οποία απέσπασε κολακεύτηκα σχόλια από όλους τους συμμετέχοντες, θεατές, φίλους και επισήμους που παρευρέθηκαν.

Πλήρως επιτυχημένο το Πανελλήνιο Τουρνουά ΜΜΑ και η Διοργάνωση της Ε.Ο.Μ.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες