fbpx

Νικητής ο Buakaw στην ιστορική μάχη με τον Saenchai στο BKFC Thailand 5 (vid)

Νικητής ο Buakaw στην ιστορική μάχη με τον Saenchai στο BKFC Thailand 5 (vid)

Ολοκληρώθηκε πριν μερικές ώρες ο πολυαναμενόμενος αγώνας των δύο Ταϊλανδών θρύλων του Muaythai, Buakaw και Saenchai στο Bare Knuckle FC Thailand 5 στην Pattaya της Ταϊλάνδης, όπου co main event ήταν ο αγώνας της Φανής Πελούμπη με την Ταϊλάνδέζα Po Denman.

Η μάχη που τράβηξε τα βλέμματα παγκοσμίως ενώ είχε αναβληθεί και μια φορά στο παρελθόν, διεξήχθη σε ένα στάδιο ασφυκτικά γεμάτο με τον Buakaw να είναι ο τελικός νικητής με ομόφωνη απόφαση.

Οι δυο βετεράνοι πλέον του αθλήματος μιας και έχουν ήδη πατήσει τα 40+, προσπάθησαν να κάνουν έναν θεαματικό αγώνα αλλά λίγοι είναι αυτοί που θα συμφωνήσουν ότι το πέτυχαν.

Η μάχη τους στηρίχθηκε κυρίως στα πόδια με την πυγμαχία να έχει μπει σε δεύτερη μοίρα και από τους δύο αθλητές με εξαίρεση κάποια ελάχιστα σημεία του αγώνα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι όποτε ο Buakaw έκανε επιθέσεις με τα χέρια του πέρναγε αρκετά καθαρά χτυπήματα στο πρόσωπο του Saenchai, ενώ κάποια από αυτά φάνηκε να τον ζαλίζουν.

Το τελικό αποτέλεσμα των κριτών ήταν 49-46, 50-46 και 48-47 με τον Buakaw να παίρνει ξεκάθαρα τη νίκη.

Η μάχη υπάρχει ολόκληρη και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

YouTube video

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι