fbpx

Φοβερός Καλλιστής στο LWC Super Champ στην Ταϊλάνδη

Φοβερός Καλλιστής στο LWC Super Champ στην Ταϊλάνδη

Φοβερός για ακόμα μια φορά στην Ταϊλάνδη ο Μανώλης Καλλιστής. Αγωνίστηκε πριν λίγη ώρα στο LWC Super Champ στο στάδιο Lumpinee με αντίπαλο τον Ταϊλανδό Singsangpa Lookboonmee.

Ο Μανώλης κατάφερε ξανά με την πυγμαχία του να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό του περνώντας πολλά χέρια στο σώμα και το κεφάλι του Ταϊλανδού. Από την άλλη ο Lookboonmee προσπαθούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα να κρατήσει σε απόσταση τον Καλλιστή αφού κατάλαβε (ή καλύτερα ήξερε από την αρχή) ότι θα έχει πρόβλημα.

Μία άτυχη στιγμή για τον Καλλιστή στο πρώτο λεπτό του δεύτερου γύρου του κόστισε ένα μέτρημα καθώς ύστερα από επίθεση με το ήδη τραυματισμένο από τον προηγούμενο αγώνα αριστερό του πόδι, το ένιωσε να “παραλύει” με αποτέλεσμα να χρειαστεί λίγα δευτερόλεπτα για να επανέλθει.

«Το έχω ραγισμένο από τον προηγούμενο αγώνα. Σε όλη την προετοιμασία μου δεν κλώτσαγα. Σήμερα ένιωσα σιγουριά και μόλις το έκανα δυστυχώς παρέλυσα, έπεσα και με μέτρησαν» μας δήλωσε ο Καλλιστής από την Ταϊλάνδη αμέσως μετά τον αγώνα του.

Το τελευταίο καμπανάκι κατά την άποψη των κριτών βρήκε νικητή τον Ταϊλανδό στα σημεία αλλά αρκετοί από αυτούς που παρακολούθησαν τον αγώνα είχαν διαφορετική άποψη. Θα ακολουθήσει το βίντεο του αγώνα σε νέο άρθρο για να μπορέσετε κι εσείς να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

«Κι εγώ πίστευα ότι κέρδισα τον πρώτο και τον τρίτο γύρο. Δεν ξέρω γιατί δεν μου το έδωσαν. Τώρα πέρασε, ότι έγινε έγινε. Συνεχίζουμε. Ευχαριστώ για την στήριξη» το σχόλιο του Καλλιστή για τον αγώνα.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι