fbpx

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι και Στοφορίδης χέρι χέρι 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι και Στοφορίδης χέρι χέρι 

Άλλος ένας σπουδαίος αθλητής, μετά και τον Μιχάλη Ζαμπίδη, το «βαρύ» πυροβολικό Γιάννης Στοφορίδης συμπορεύεται με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι. Με το όραμα τόσο του Προέδρου της όσο και όσων αποτελούν αυτή τη μεγάλη οικογένεια. 

Ο Γιάννης, ένας αθλητής με παρουσία στο κορυφαίο ONE, με διακρίσεις σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια επαγγελματικά ρινγκ, αγωνίζεται για το εθνόσημο και με το εθνόσημο. Έτσι και τώρα, η αγάπη του για αυτό που κάνει, τόσο καλά, τον οδήγησε να θελήσει να βοηθήσει την Ομοσπονδία και την Εθνική ομάδα ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί απο 31 Μαΐου εως 10 Ιουνίου. 

Η Ομοσπονδία, ακλόνητη στα πιστεύω της, σεβόμενη παράλληλα και την πορεία του Έλληνα πρωταθλητή, τον δέχτηκε στις αγκάλες της με έναν όρο. Απαράβατο. Να λάβει μέρος και να διακριθεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Στοφορίδης, ταπεινός όπως γνωρίζουν όλοι, απέδειξε ότι είναι Πρωταθλητής εντός κι εκτός ρινγκ. Πήρε μέρος στο Πανελλήνιο, κατέκτησε την 1η θέση και δικαιωματικά θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο επερχόμενο παγκόσμιο, στα βαριά κιλά. Παρέα με το άλλο μεγάλο όνομα του ελληνικού Μουάιτάι, που θα επιστρέψει στην κανονική κατηγορία του, τα -91, τον Κυριάκο Μπακιρτζή. Το φίλο του, συναθλητή του. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι