fbpx

Ο Buakaw καλεί τον McGregor σε μάχη με γυμνά χέρια στο BKFC

Ο Buakaw καλεί τον McGregor σε μάχη με γυμνά χέρια στο BKFC

Ο Buakaw το περασμένο Σάββατο πρόσθεσε στο πλούσιο βιογραφικό του άλλη μια μεγάλη νίκη απέναντι στον θρύλο του Muay Thai, Saenchai στο BKFC Thailand 5 στην Pattaya στην Ταϊλάνδη.

Ο Ταϊλανδός μαχητής, ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ο καλύτερος μαχητής Muay Thai όλων των εποχών, παραδέχτηκε ότι έχει ανάμεικτα συναισθήματα για τη νίκη του επί του Saenchai, τον οποίο θεωρεί καλό φίλο.

«Εκτιμώ πραγματικά την ευκαιρία να αντιμετωπίσω έναν αντίπαλο τόσο υψηλού επιπέδου, αλλά ταυτόχρονα είναι και φίλος μου. Παίξαμε και οι δύο σκληρά και αφήσαμε τη φιλία μας στην άκρη για τον αγώνα γιατί είμαστε επαγγελματίες, αλλά μετά τον αγώνα ήμουν χαρούμενος που τελείωσε», είπε. «Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι η συνεργασία μου με το BKFC σε αυτό το event και είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσαν να το πραγματοποιήσουν».

Ο Buakaw μετά από αυτή τη νίκη έκανε το 2-0 στο BKFC. Αφού επιδόθηκε σε καλό φαγητό και λίγο χρόνο ξεκούρασης και χαλάρωσης, προπονείται ήδη για τον τρίτο αγώνα του στο promotion έχοντας στραμμένο το βλέμμα του σε έναν άλλο θρύλο – τον ​​σούπερ σταρ του MMA Conor McGregor.

«Έχω πει στο promotion του BKFC ότι θα πολεμήσω απολύτως οποιονδήποτε κάτω από αυτούς τους νέους κανόνες, αλλά πρέπει να είναι μεγάλο όνομα. Είμαι έτοιμος να πάω σε πόλεμο με οποιονδήποτε. Θέλω κάποιος να με δοκιμάσει πραγματικά», είπε. «Ο απόλυτος αγώνας θα ήταν εναντίον του Conor McGregor σε έναν αγώνα Muay Thai με γυμνά χέρια αλλά αναρωτιέμαι αν ο McGregor θα σκεφτόταν καν έναν τέτοιο αγώνα εναντίον μου. “Αμφιβάλλω”».

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι