fbpx

Δυνατές μάχες στο MTGP στη Δανία για Κυριάκου, Αυγερινού και Μπάμη

Δυνατές μάχες στο MTGP στη Δανία για Κυριάκου, Αυγερινού και Μπάμη

Τα έδωσαν όλα οι τρεις Έλληνες αθλητές που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στην διεθνή διοργάνωση Muay Thai Grand Prix (MTGP) στη Δανία απέναντι σε Δανούς αντίπαλους.

Ο Κυριάκου έχασε στα σημεία μετά από μια δυνατή μάχη με αντίπαλο τον Frederik Winter δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό πάνω στο ρινγκ.

Ο Αυγερινού δε μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Damgaard γνωρίζοντας την ήττα στα σημεία μετά από τρεις γύρους με πολύ ξύλο.

Ο Μπάμης κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι ηττήθηκε και αυτός στα σημεία, πιέζοντας μέχρι το τελευταίο καμπανάκι τον Mikkel Lund.

Σε αυτό το παιχνίδι ίσως έπαιξε ρόλο η έδρα στην απόφαση των κριτών μιας και ο Έλληνας αθλητής είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο αντίπαλος αθλητής και η γωνία του ξαφνιάστηκαν με το αποτέλεσμα περιμένοντας ο διαιτητής να σηκώσει το χέρι του Παύλου.

Την αποστολή συνόδευσαν ο Βαγγέλης Μάστης (ο οποίος εκτέλεσε και χρέη κριτή στη διοργάνωση) και ο Γιώργος Μουστάκης ενώ οι Έλληνες αθλητές πήραν την τεράστια ευκαιρία για τους αγώνες στην κορυφαία διοργάνωση του MTGP δια χειρός Άννη Δομετίου.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι