fbpx

Ήττα στα σημεία σε ένα κοντινό παιχνίδι για τη Φανή Πελούμπη στο Rajadamnern World Series (vid)

Ήττα στα σημεία σε ένα κοντινό παιχνίδι για τη Φανή Πελούμπη στο Rajadamnern World Series (vid)

Στα σημεία ηττήθηκε πριν από λίγη ώρα η Φανή Πελούμπη στη διοργάνωση Rajadamnern World Series (RWS) στο στάδιο Rajadamnern της Ταϊλάνδης.

Σε έναν αγώνα με κύριο χαρακτηριστικό τα λακτίσματα, η Φανή κέρδισε τον δεύτερο γύρο, χάνοντας δυστυχώς τον πρώτο και τον τρίτο. Το παιχνίδι αρκετά κοντινό, με τις δύο αθλήτριες να ψάχνουν τα σημεία και όχι το νοκ άουτ.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε ακόμα μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση απέναντι στην δυνατή και έμπειρη αθλήτρια από την Ταϊλάνδη, Kanokwan. Οι κριτές στο τέλος του αγώνα αν και οριακά, έδωσαν ομόφωνα τη νίκη στην Ταϊλανδέζα.

Αξίζει να αναφέρουμε και το Wai Khru της Φανής πριν την έναρξη του αγώνα που καθήλωσε όσους το παρακολούθησαν. Μάλιστα η διοργάνωση της έφτιαξε και σχετικό reel στα social media.

Αυτό που σίγουρα κάνει εντύπωση σε κάθε αγώνα της Φανής είναι το χαμόγελο της την ώρα του αγώνα, που φανερώνει ξεκάθαρα πόσο ευχαριστιέται και απολαμβάνει το να μάχεται πάνω στο ρινγκ. Και αυτό συμβαίνει χάσει, κερδίσει.

Αναμένουμε λοιπόν τον επόμενο αγώνα της Φανής επειδή κι εμείς την απολαμβάνουμε όταν αγωνίζεται στα κορυφαία ρινγκ της Ταϊλάνδης.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τα highlights του αγώνα ενώ θα επανέλθουμε σε νέο άρθρο με το βίντεο ολόκληρου του αγώνα.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι