fbpx

Δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο στο Wai Kru Series 2 ο Γιάννης Μπούκης

Δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο στο Wai Kru Series 2 ο Γιάννης Μπούκης

Στην Ισπανία αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ο Γιάννης Μπούκης. Διεκδίκησε τον τίτλο της διοργάνωσης Wai Kru Series Championship 2 σε πεντάγυρο αγώνα επαγγελματικού muaythai.

Στη μεγάλη αυτή μάχη βρήκε απέναντί του έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, τον Ισπανό Mehdi Oulichki, ο οποίος κατάφερε με 3 μετρήματα στον τέταρτο γύρο να κάνει τη ζώνη δική του.

Ο αγώνας ήταν το co main event της βραδιάς στην κατηγορία των 70kg. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όσα δήλωσε ο αθλητής του Γιώργου Γκιόκα από το Savage Camp με ποστάρισμά του στα social media:

«Το Σάββατο στην διοργάνωση Wai Kru Series 2 αγωνίστηκα στα 70 κιλά με όρους Muay Thai για τον επαγγελματικό τίτλο της διοργάνωσης. Έπειτα από 4 δυνατούς γύρους δεν κατάφερα να ολοκληρώσω τον αγώνα γνωρίζοντας την ήττα με ΤΚΟ έπειτα από 3 μετρήματα. Μια ξεχωριστή εμπειρία που είχα την χαρά να μοιραστώ με τον φίλο μου και συναθλητή Πέτρο Σάχο και ένα σημαντικό εφόδιο για τις καινούριες προκλήσεις που έρχονται. Kru Savage Camp όσα ευχαριστώ και να σου πω δεν θα είναι αρκετά για όλα αυτά που κάνεις για μένα. Θα συνεχίσω να προσπαθώ για να είμαι αντάξιος των προσδοκιών σου. Ευχαριστώ τους συναθλητές μου στο Savage Camp που είναι εκεί και με στηρίζουν καθημερινά σωματικά και ψυχικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συναθλητή μου Δήμο Ασημακόπουλο για την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά μετά από τόσα χρόνια σε αγώνα επαγγελματικού Muay Thai. Και τέλος ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα που μου στείλατε δείχνοντάς μου την αγάπη σας και τον σεβασμό σας. Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Λίγες μέρες ξεκούραση και επιστροφή στις προπονήσεις για τα επόμενα που ακολουθούν. THE CHAMP IS HERE! Stay tuned»

Γιάννης Μπούκης

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι