fbpx

Σε 4άδα muaythai στο Boss Art Championship στην Ελβετία η Βεσέλα Ρογκάσκα

Σε 4άδα muaythai στο Boss Art Championship στην Ελβετία η Βεσέλα Ρογκάσκα

Τον έναν αγώνα μετά τον άλλον κλείνει η αθλήτρια του Παύλου Καπώνη, Βεσέλα Ρογκάσκα. Πριν καλά καλά αγωνιστεί στην Ιταλία και στη διοργάνωση The Arena Undisputed Fighting το Σάββατο 23 Μαρτίου, ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στο επετειακό Boss Art Championship (BAC) 10 στην Ελβετία.

Μάλιστα θα πάρει μέρος σε τουρνουά muaythai τεσσάρων αθλητριών στα 50kg αντιμετωπίζοντας στον πρώτο ημιτελικό την Τσέχα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια της WAKO, Klára Strnadová από την ομάδα TKBC Prague.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα αγωνιστούν η Ελβετίδα δις χρυσή πρωταθλήτρια της WBC το 2023 και 2024 Aline Seiberth από την ομάδα WBC Hall και η Γερμανίδα Malaika Hodapp από την ομάδα MTSB Fightsports που πρόσφατα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Amazing Muaythai Festival στο στάδιο Lumpinee στην Ταϊλάνδη.

Το τουρνουά είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στα πλαίσια του επετειακού Boss Art Championship 10 το Σάββατο 27 Απριλίου, με το promotion να ετοιμάζει ένα ξεχωριστό event, το μεγαλύτερο που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα.

Η αθλήτρια του Παύλου Καπώνη από το Diamond Camp βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, όπου με την επιστροφή της και το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Muaythai 2023 ένα χρόνο πριν, κατάφερε και κέρδισε δύο διεθνείς αγώνες σε Τουρκία και Ελβετία με TKO και KO αντίστοιχα.

Μη ξεχνάμε ότι μεσολαβεί και ο αγώνας στην Ιταλία με το βάρος αυτή τη στιγμή να πέφτει στον αναμέτρηση με την Ιταλίδα πρωταθλήτρια Carlotta Dama στις 23 Μαρτίου. Την αμέσως επόμενη μέρα ξεκινάει η προετοιμασία για την τετράδα με στόχο την κατάκτηση της ζώνης του Boss Art.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι