fbpx

Παγκόσμιο Muaythai: Τρένο ο Χάγκαν, νίκη και από Χριστόπουλο

Παγκόσμιο Muaythai: Τρένο ο Χάγκαν, νίκη και από Χριστόπουλο

Ολοκληρώθηκε η 6η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μουάιτάι. Ο 17χρονος Ραφαήλ Χάγκαν βάζει μεγάλη υποψηφιότητα για το πρόσωπο του Παγκοσμίου από Ελληνικής πλευράς. Με αντίπαλο τον Λιβανέζο Youssef Tanios στην κατηγορία U23 +91kg πέτυχε 2η σερί νίκη και μάλιστα με τον ΄ίδιο τρόπο. Ο Ραφαήλ χάνει (έως τώρα) τον 1ο γύρο για λεπτομέρειες και με την έναρξη του 2ου γύρου στέλνει τους αντιπάλους σπίτια τους! Στον σημερινό αγώνα η ετυμηγορία έγραψε Νοκ Άουτ κάτι που δεν συμβαίνει και συχνά σε αγώνες της IFMA που προστατεύουν πολύ τον αθλητή. Ο Ραφαήλ με σπασμένα τα φρένα είναι ήδη στον μεγάλο τελικό της Κυριακής!

Ο Γιώργος Χριστόπουλος σταθερή αξία έφερε την 2η Ελληνική νίκη σήμερα με μεγάλη μάχη όπως δείχνει και η κάρτα σκοραρίσματος. Αντίπαλος του ο Πολωνός Milosz Bogucki στην κατηγορία U23 -81κιλά. Οι κριτές έδειξαν τον Γιώργο με 29 – 28 και την Κυριακή είναι και αυτός στον μεγάλο τελικό!

Στους υπόλοιπους αγώνες ο Στοφορίδης δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω ίωσης και χάσαμε μια ευκαιρία για κάτι παραπάνω. Στις εκπλήξεις οι ήττες των Μάριο Γκούσο και Χρήστου Ζουμπούλη που είχαν προκριθεί με νίκη. Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα της Εθνικής ομάδας

U23 -81kg WIN (GRE) Γιώργος Χριστόπουλος 29 – 28 (POL) Milosz Bogucki
U23 -67kg WIN (MAR) Mahssoun Mohamed Yassine 30 – 27 (GRE) Μάριο Γκούσο
U23 -57kg (GRE) Χρήστος Ζουμπούλης 27 – 30 WIN (AIN) Egor Bikrev ημιτελικός αγώνας
U23 +91kg (GRE) Ραφαήλ Χάγκαν KO 9 – 10 (LBN) Youssef Tanios ημιτελικός αγώνας
S Male Elite +91kg Γιάννης Στοφορίδης 0 – 0 WO (AIN) Dmitrii Vasenev
S Female Elite -63.5kg Αναστασία Σαραφίδου 25 – 30 WIN (AUS) Zoe Putorak

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι