fbpx

Το Μουάιτάι και η ΠΟΜ κατά της Ενδοσχολικής Βίας και του εκφοβισμού

Το Μουάιτάι και η ΠΟΜ κατά της Ενδοσχολικής Βίας και του εκφοβισμού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ενδοσχολικής Βίας και του εκφοβισμού, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι προγραμμάτισε μια σειρά εκδηλώσεων συμμετέχοντας έμπρακτα και δείχνοντας για ακόμα μία φορά κοινωνική ευαισθητοποίηση.

Η ενδοσχολική βία και το bullying είναι τα πιο σημαντικά κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η αυτοπεποίθηση και η ομαλή ένταξή τους στο σχολικό περιβάλλον.

Το ???????? για εμάς, δεν είναι μόνο ένα άθλημα, αλλά μια κοινότητα, η οποία αναδεικνύει τη σημασία της ομαδικότητας και της δικαιοσύνης. Είναι ένας τρόπος έκφρασης, με σεβασμό προς τους άλλους.

Σήμερα, συμμετείχαμε σε ενημερωτικές εκδηλώσεις σε σχολεία, στηρίξαμε εκπαιδευτικές ομιλίες και παρουσιάσεις, σε Σωματεία – Μέλη τις Ομοσπονδίας μας, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη.

Με τη στήριξη και τη συνεργασία όλων, εκπαιδεύουμε τους αθλητές μας, να γίνουν πρότυπα σεβασμού και αλληλεγγύης, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε τη διαφορά και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι