fbpx

Δεν τα κατάφεραν στο PAWFC στον Καναδά Δημητρούλα και Νέλλα (vids)

Δεν τα κατάφεραν στο PAWFC στον Καναδά Δημητρούλα και Νέλλα (vids)

Το περασμένο Σάββατο 9 Μαρτίου Χαρά Δημητρούλα και Μαρία Νέλλα αγωνίστηκαν στον Καναδά, στη διοργάνωση Pallas Athena Women’s Fighting Championship (PAWFC) 3. Οι δύο αθλήτριες αγωνίστηκαν στο στυλ του Muaythai με αρκετά ικανές αντιπάλους και δυστυχώς δεν κατάφεραν να γυρίσουν στην Ελλάδα με νίκη.

Η Δημητρούλα έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα με αντίπαλο την Καναδέζα Stephanie Quigg στην super flyweight κατηγορία αλλά δεν ήταν αρκετό για να της δώσει το αποτέλεσμα. Η Καναδέζα μπορεί να κέρδισε στην 5γυρη μονομαχία με τη Δημητρούλα αλλά η Ελληνίδα αθλήτρια άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, πιάνοντας ικανοποιητική απόδοση και χάνοντας το παιχνίδι πραγματικά στις λεπτομέρειες.

Στον αγώνα που άνοιξε την main card της βραδιάς, Μαρία Νέλλα και Regan Gowing έδωσαν επίσης έναν πολύ ωραίο αγώνα. Η Ελληνίδα αθλήτρια δεν κατάφερε να αποδώσει όπως μας έχει συνηθίσει, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα στα σημεία. Η Νέλλα δε βρέθηκε στη μέρα της και δε κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να βρει τα πατήματά της. Παρ’ όλα αυτά πάλεψε το ματς μέχρι το τέλος απέναντι στην νούμερο #4 στο ranking της WBC και νούμερο #2 στης WMC στα -48kg.

Μια δυνατή εμπειρία για τις δύο αθλήτριες που αγωνίστηκαν σε ένα στυλ διαφορετικό από αυτό που μας έχουν συνηθίσει, σε μία άρτια διοργάνωση όπως το PAWFC.

Η Δημητρούλα και η Νέλλα αγωνίστηκαν στον Καναδά δια χειρός Χρήστου Παπαναγιώτου που ήταν ο υπεύθυνος για τις μεγάλες ευκαιρίες των δύο Ελληνίδων αθλητριών στην εξαιρετική διοργάνωση του PAWFC.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι