fbpx

Serbia Open Cup 2024 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Muaythai (IFMA)

Serbia Open Cup 2024 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Muaythai (IFMA)

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Muaythai (IFMA), πρόκειται να πραγματοποιηθεί το επερχόμενο Open Cup της Σερβίας στις 28 Απριλίου 2024.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες και κανονισμούς της IFMA, και όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμμορφώνονται με αυτούς.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ζητούνται να σταλθούν έως τις 23 Απριλίου 2024.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ
:

Ηλικιακές κατηγορίες: Όλες οι κατηγορίες της IFMA. (Οι αθλητές του U23 θα αγωνιστούν με τους ενήλικες).
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20€. Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μεταφοράς επιβαρύνουν τα σωματεία και προκύπτουν ανάλογα με τις συμμετοχές.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να παρέχει αγώνες, σύμφωνα με τους κανόνες της IFMA, για αθλητές με 0-5 αγώνες και πάνω από 5 αγώνες σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της IFMA.
Διοργανωτής είναι η Σερβική Ομοσπονδία Thaiboxing “MUAYTHAI”  και η τοποθεσία είναι το Hall Kristalna dvorana, Karađorđev trg, 23000 Zrenjanin κοντά στο Novi Sad της Σερβίας.

Δείτε εδώ την τοποθεσία.

Η Ζύγιση θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 το πρωί. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής πάει μετά τις 9 δεν θα γίνεται δεκτός στην διοργάνωση.
Η τελετή έναρξης θα γίνει στις 10 το πρωί.
Την ημέρα της διοργάνωσης, θα πρέπει ο αθλητής να βρίσκεται στα κιλά που είχε δηλωθεί αρχικά.
Σε περίπτωση που δεν βρεθεί αντίπαλος, θα ενημερωθείτε νωρίτερα.

Ο κάθε αθλητής θα πρέπει να έχει τον δικό του προστατευτικό εξοπλισμό (κάσκα, προστατευτικό στόματος, επιαγκωνίδες, σπασουάρ, επικαλαμίδες, γάντια 10 oz, θώρακα). Ο εξοπλισμός πρέπει να είναι μπλε ή κόκκινος, ανάλογα με τη γωνία του ring. Ο εξοπλισμός όπως κάσκα, επιαγκωνίδες, επικαλαμίδες, γάντια και θώρακας πρέπει να είναι μια μάρκα εγκεκριμένη από την IFMA όπως η Top Ten, η FBT ή MTG. Σε περίπτωση που δεν έχετε, μπορείτε να προμηθευτείτε από εκεί αγοράζοντας τον με έκπτωση 20% την ημέρα των αγώνων.

Serbia Open Cup 2024

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι