fbpx

Ναθάνιελ Καλογιαννίδης στις 13/4 ένα βήμα πιο κοντά στο ΟΝΕ Championship

Ναθάνιελ Καλογιαννίδης στις 13/4 ένα βήμα πιο κοντά στο ΟΝΕ Championship

O Nathaniel Καλογιαννίδης που ζει και προπονείται στην Αγγλία έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μεγάλο εξαψήφιο συμβόλαιο με το ONE Championship. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά ο ανερχόμενος 25χρονος μαχητής του Muaythai έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα.

Έδωσε τη μάχη του στο “Hitman Fight League” στην 4άδα των κορυφαίων στα 77κιλά στην Βρετανία στις 24 Φεβρουαρίου, και έχασε στα σημεία. Αλλά ο νικητής Dan Bonner έσπασε το χέρι του στη διάρκεια του αγώνα πάνω στο κεφάλι του Καλογιαννίδη. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει και ο Ναθάνιελ πήρε τη θέση του και μία ακόμα ευκαιρία. Το επόμενο εμπόδιο για τον Ναθάνιελ είναι ο Welch, νικητής του άλλου ζευγαριού της 4άδας! Θα τον βρει απέναντί του στις 13 Απριλίου στο Λονδίνο και στην Ο2 Αρενα.

Καλογιαννίδης
Καλογιαννίδης

Ο νικητής, δια πυρός και σιδήρου, θα έχει την επιβράβευση να διεκδικήσει $100.000 ως έπαθλο σε νέα 4άδα στο κορυφαίο promotion “Road To ONE”. H δεύτερη διοργάνωση το 4-Man Grand Prix Final θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου στην Αλμπέρτα, Καναδά.

Όλοι οι αγώνες είναι, με κοφτό γάντι 4οz, κάτι που αρέσει ιδιαίτερα στον Καλογιαννίδη, που πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα πριν μετακομίσουν στην Αγγλία. “Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω αυτό το τουρνουά¨ οι δηλώσεις του λίγο πριν την τελική ευθεία.

O Νathaniel αγωνίζεται για το Kao Loi Gym στο Χάρογκειτ στην περιοχή και κομητεία του Βόρειου Γιορκσάιρ της Αγγλίας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι