fbpx

Μόνο το νοκ άουτ έλειψε για την νίκη στην Ιταλία από την Μαρίζα Κορόγιαννου

Μόνο το νοκ άουτ έλειψε για την νίκη στην Ιταλία από την Μαρίζα Κορόγιαννου

Την ήττα γνώρισε την Κυριακή του Πάσχα, 5 Μαΐου στην Ιταλία, η αθλήτρια από την ομάδα Freedom Fighters, Μαρίζα Κορόγιαννου.

Αγωνιζόμενη στη διοργάνωση Extreme Fight 19 σε αγώνα muaythai διάρκειας 3 τρίλεπτων γύρων με αντίπαλο την Ιταλίδα Alessia Coluccia στην κατηγορία των -57kg, διεκδίκησε τη νίκη σε έναν φοβερό αγώνα που όπως δήλωσε η ίδια η αθλήτρια, τον χρειαζόταν (στο στυλ και τα κιλά της) ενώ με λίγη εμπειρία παραπάνω το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Η Κορόγιαννου έπιασε πολύ καλή απόδοση και το μόνο που έλειψε για να πάρει το παιχνίδι ήταν το νοκ άουτ, κάτι που αν δε το πετύχεις εκτός έδρας δε παίρνεις εύκολα τη νίκη.

Παρ’ όλα αυτά επιστρέφει με τον προπονητή της Βασίλη Σωτήρχο από την Ιταλία, με ένα τεράστιο χαμόγελο και με περισσότερη εμπειρία που θα τη βοηθήσει πολύ για την αγωνιστική της συνέχεια.

Ο αγώνας ήταν κλεισμένος από την Μαρία Πανταζή και πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της πόλης Αλταμούρα, Νότια της Ιταλίας.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε η Κορόγιαννου με την επιστροφή της στην Ελλάδα:

«Κάνοντας process το τι έχει γίνει, είμαι κάπως απογοητευμένη ..
Δεν το χάρηκα τόσο ενώ ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση. Ήταν μέτριος αγώνας τεχνικά ,εγώ προσπαθούσα να παίξω και εκείνη μου έκανε συνέχεια λαβές τύπου τζούντο πέφτοντας πάνω μου και τραβώντας με , με αποτέλεσμα στον μισό αγώνα να βρισκόμαστε κάτω μαζί, κάτι ανάμεσα σε τζούντο wrestling και sanda. 4-5 ρίψεις και 10 ρίψεις ότι να ‘ναι. Αυτό με νευρίασε και έχασα τη συγκέντρωση μου δεν έπαιζα με μυαλό ,λόγω της απειρίας μου δεν κατάφερα να ηρεμήσω. Παρ’ όλα αυτά την κυνήγαγα συνέχεια μέχρι το τέλος. Ξέρω ότι είχα τα πιο πολλά και καθαρά χτυπήματα ,και στο πλαμ αγκώνες, γόνατα. Αυτή μόνο με τράβαγε για να πέφτουμε ε και κέρδισε εντύπωση τι να πω. Περιμένω να μας στείλουν τον αγώνα να δούμε καθαρά τι φάση με αυτές τις ρίψεις .
Πιστεύω αν είχα περισσότερη εμπειρία θα μπορούσα να το διαχειριστώ και να παίξω πιο έξυπνα και να πάρω σίγουρα τη νίκη. Τρίτη ήττα ,πονάει λίγο αλλά πάντα ξέρουμε το ρίσκο, έχουμε πέσει στα βαθυά από την αρχή. Ήταν ο 17ος μου αγώνας σύνολο (ερασιτεχνικά και επαγγελματικά) και πάντα αντιμετωπίζω αθλήτριες τριπλάσιας και βάλε εμπειρίας. Όλα καλά ευτυχώς δεν βγήκε κανένας ώμος από την ατσουμπαλιά. Προχωράμε και κάθε φορά γινόμαστε καλύτεροι. Δεν έχω αρκετά ευχαριστώ για τη Μαρία Πανταζή για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη. Και τον Δάσκαλό μου για όλα. Και τον κόσμο για το ενδιαφέρον. Πάμε παρακάτω
»

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι