fbpx

Ο Μανώλης Καλλιστής στο επεισόδιο 196 του Zulucast Talk (vid)

Ο Μανώλης Καλλιστής στο επεισόδιο 196 του Zulucast Talk (vid)

Στο επεισόδιο #196 του Zulucast Talk, ο Ζανέττος Λουκά φιλοξενεί τον διακεκριμένο αθλητή του Muaythai, Μανώλη Καλλίστη.

Ο Μανώλης μοιράστηκε την πορεία του από τα πρώτα του βήματα στις πολεμικές τέχνες μέχρι την κορυφή του ONE CHAMPIONSHIP. Συζήτησε για το πώς ξεκίνησε η αγάπη του για το Muaythai και ποια ήταν η κύρια έμπνευσή του στην αρχή της καριέρας του. Μοιράστηκε τις δυσκολίες και τις εμπειρίες του όταν μετακόμισε από τη Ρόδο στην Αθήνα για να κυνηγήσει τα όνειρά του ως επαγγελματίας αθλητής, την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα και τις πρώτες του εμπειρίες στην Ταϊλάνδη, όπου αντιμετώπισε την καθημερινή ζωή και τις απαιτητικές προπονήσεις στο Fairtex Training Center.

Συζητήσαν επίσης για την εμπειρία του στο Lumpinee Boxing Stadium και το συναίσθημα της νίκης με ένα εντυπωσιακό knockout. Ο Μανώλης μοιράστηκε τη μεγαλύτερη επιτυχία του μέχρι στιγμής στον χώρο του Muaythai και πώς αυτή τον διαμόρφωσε ως αθλητή, αναφερόμενος συγκεκριμένα στην ανάποδη κλωτσιά του που τον ανέδειξε. Αναφέρθηκε στις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας, τα camp της Ταϊλάνδης και τις εντατικές προπονήσεις που περιλαμβάνουν. Μίλησε για το πώς αντιμετώπισε τις δυσκολίες και τις αποτυχίες στην πορεία του, δείχνοντας το πνεύμα και την αντοχή που απαιτεί το άθλημα.

Ο Μανώλης Καλλίστης είναι ένας διακεκριμένος Έλληνας αθλητής του Muaythai, με καταγωγή από τη Ρόδο. Ζει μόνιμα στην Ταϊλάνδη, τη «Μέκκα» του Muaythai, όπου προπονείται και αγωνίζεται σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως το ONE CHAMPIONSHIP, καθώς και σε άλλα γνωστά τουρνουά.

Η πορεία του στις πολεμικές τέχνες ξεκίνησε από μικρή ηλικία, μόλις στα 7 του χρόνια, και από τότε διαγράφει μια εντυπωσιακή και ανοδική πορεία. Με πλούσια αγωνιστική εμπειρία, ο Μανώλης έχει λάβει μέρος σε πολλές διοργανώσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Κίνα και Ταϊλάνδη, σημειώνοντας σημαντικές νίκες και διακρίσεις. Η αφοσίωσή του στον αθλητισμό και η συνεχής του βελτίωση τον έχουν καταστήσει έναν από τους πιο αναγνωρισμένους αθλητές στο χώρο του Muaythai.

Η ζωή και η καριέρα του στην Ταϊλάνδη τον καθιστούν παράδειγμα αθλητικής δέσμευσης και αριστείας, ενώ η συμμετοχή του σε κορυφαία γεγονότα υπογραμμίζει τη διεθνή του φήμη και το ταλέντο του.

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι