fbpx

Παγκόσμιο Muaythai: Χάγκαν, Κολλιοπούλου, Χριστόπουλος διεκδικούν χρυσό στους σημερινούς τελικούς!

Παγκόσμιο Muaythai: Χάγκαν, Κολλιοπούλου, Χριστόπουλος διεκδικούν χρυσό στους σημερινούς τελικούς!

Ολοκληρώνεται σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 𝗠𝘂𝗮𝘆𝘁𝗵𝗮𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟰. Ο μαραθώνιος ξεκίνησε στο Ε.Α.Κ. Πάτρας “Δημήτριος Τόφαλος” στις 31/5/24 και ολοκληρώνεται αύριο 10/6/24.

Σήμερα που είναι η ημέρα των τελικών έχουμε 3 Έλληνες αθλητές στους τελικούς, που φλερτάρουν με την υπέρτατη διάκριση. Αυτή του Χρυσού μεταλλίου, σε ένα αναγνωρισμένο και πολύ δύσκολο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που για το Muaythai θα γράψει το όνομα τους στην ιστορία.

Ο 17χρονος (!) Ραφαήλ Χάγκαν αθλητής του Κονδυλάκη από Θεσσαλονίκη εντυπωσιάζει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις καθώς έχει μοιράσει ήδη δύο νοκ άουτ. Ελπίζουμε να μην τον επηρεάσει ο τραυματισμός που έδειξε να έχει μετά το τέλος του ημιτελικού. Αντίπαλός του ο Πολωνός Jan Pelak στην κατηγορία U23 +91kg.

Αν ο Ραφαήλ είναι η ευχάριστη έκπληξη οι άλλοι δύο Έλληνες αθλητές είναι σταθεροί στις παρουσίες τους στο βάθρο και με μεγάλη εμπειρία. Η Μικαέλεα Κολλιοπούλου αθλήτρια του Αργυρόπουλου στην πιο δύσκολη κατηγορία αυτή S Female Elite -67κιλά έχει απέναντί της την Ρωσίδα Anastasiia Nepianidi

Ο Γιώργος Χριστόπουλος αθλητής του Πλιάκου σταθερός και μαχητικός όπως πάντα καλείται να ξεπεράσει του εμπόδιο του αθλητή από τα Εμιράτα Ymad Atrous. Στην κατηγορία U23 και στα -81κιλά.

Καλή επιτυχία και στους 3 αθλητές μας, για κάθε αγώνα θα ανεβαίνει αυτόματα το αποτέλεσμα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι