fbpx

Πάει για Φεβρουάριο το Φιούρι-Ούσικ

Πάει για Φεβρουάριο το Φιούρι-Ούσικ

Περίπου δύο μήνες μετά την αρχικά συμφωνηθείσα ημερομηνία φαίνεται πως θα συγκρουστούν στο ρινγκ ο Τάισον Φιούρι με τον Ολεξάντρ Ούσικ.

Σχεδόν από την ημέρα που έπεσαν οι υπογραφές για συμφωνία μάχης μεταξύ των δύο παγκόσμιων πρωταθλητών στα βαρέα βάρη, η 23η Δεκεμβρίου είχε οριστεί ως η σχεδόν βέβαιη ημερομηνία διεξαγωγής. Ωστόσο, μετά τον πρόσφατο αγώνα του Φιούρι με τον Φρανσις Ενγκανού τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο Βρετανός, κάτοχος της WBC ζώνης, δεν βγήκε απολύτως αλώβητος από αυτόν τον αγώνα και θα χρειαστεί σίγουρα ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώσπου να επιστρέψει σε 100% ρυθμό προετοιμασίας για τη μάχη με τον Ουκρανό.

Έτσι, οι δύο πλευρές φαίνεται πως οδηγούνται σε μία μεταφορά της αναμέτρησης κατά δύο μήνες, με τη διεξαγωγή της να γίνεται τον Φεβρουάριο του 2024. Πρέπει να σημειωθεί πως οι Φιούρι και Ενγκανού είχαν και όρο μονομερούς επιβολής αγώνας ρεβάνς, με τον Γαλλοκαμερουνέζο να προτίθεται να τον ενεργοποιήσει. Όμως, αυτή η ρεβάνς θα διεξαχθεί σίγουρα αρκετά μετά τη μάχη του Βρετανού με τον Ούσικ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική