fbpx

Κορυφαία ονόματα στην κάρτα του Scorpion Boxing Prive “The Grande”

Κορυφαία ονόματα στην κάρτα του Scorpion Boxing Prive “The Grande”

Κορυφαία ονόματα με πλούσιο βιογραφικό και πολύ εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρεθούν στο “Grande” event του Scorpion Boxing Prive που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Με ένα πόστερ που κοινοποίησε στα social media ο διοργανωτής Γιώργος Σαριδάκης άναψε φωτιές και σίγουρα έκανε πολλούς να αρχίσουν να ψάχνουν από τώρα για μια θέση στο event, μιας και αναμένεται για ακόμα μια φορά sold out.

Στο πόστερ λοιπόν αυτό εμφανίζονται εφτά από τους καλύτερους αθλητές που διαθέτει η χώρα μας. Σαν να βλέπεις εφτά main event για παράδειγμα εκτός αν ζευγαρωθούν κάποιοι από αυτούς μεταξύ τους.

Ονόματα όπως ο Χρήστος Γεροδήμος, ο Πέτρος Βάρδακας, ο Παύλος Μήσιας, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο Γιάννης Φεζουλάι, ο Θοδωρής Ριτζάκης και ο Λεβάν Γκουρούλι. Όλοι θα αγωνιστούν στο επερχόμενο event του Scorpion στην Αθήνα, αναμένοντας να μάθουν το ζευγάρι τους. Κάτι σαν ALL STARS GAME για τα μαχητικά.

Δείτε το πόστερ και τρέξτε να προλάβετε για μια θέση στο event καθώς τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.

Scorpion Boxing Prive “The Grande”

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική