fbpx

Το νεοσύστατο VIP Boxing Promotion από τον Στέλιο Πετρούτσο

Το νεοσύστατο VIP Boxing Promotion από τον Στέλιο Πετρούτσο

Ο Στέλιος Πετρούτσος, σε μια προσπάθεια να αναδείξει τους Έλληνες πυγμάχους στην Αμερική, δημιούργησε το VIP Boxing Promotion.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του εγχειρήματος στα social media: «Το VIP BOXING PROMOTION δημιουργήθηκε για ένα και μόνο σκοπό: Να δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες αθλητές, μέσα από τις διοργανώσεις του, τις οποίες έχει αναλάβει ένας επίσημος φορέας, να ξεχωρίσουν και να συνεχίσουν την επαγγελματική, πυγμαχική τους πορεία στην Αμερική.

Το 1ο event, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στο Κονέκτικατ της Αμερικής και οι πρώτοι 6 μαχητές έχουν κλείσει ήδη θέση.

Τις επόμενες ημέρες, θα ξεκινήσει η παρουσίαση των αθλητών αυτών.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Σύλλογοι, αθλητές και αθλήτριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με την Γραμματεία του Petroutsos Boxing Club, στα τηλέφωνα 211 2166 138 & 693 854 4056».

Μάλιστα πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκε ο πρώτος αθλητής που θα συμμετέχει στο πρώτο event του VIP Boxing Promotion. Ο Γιάννης Μανουηλίδης από το Alexander Club με προπονητή τον Κώστα Χαζαρίδη παίρνει τη σημαντική αυτή ευκαιρία ταξιδεύοντας στις 16 Νοεμβρίου στο Κονέκτικατ.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η ανακοίνωση και των υπόλοιπων Ελλήνων αθλητών που θα συμμετέχουν στο event.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική