fbpx

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πυγμαχική οχτάδα σε ελληνικό promotion με έπαθλο 10.000€

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πυγμαχική οχτάδα σε ελληνικό promotion με έπαθλο 10.000€

Κάτι πολύ μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα που θα “ταράξει τα νερά” στην ελληνική, μαχητική κοινότητα, θα πραγματοποιηθεί σύντομα στη χώρα μας.

Εγχώριο promotion φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τουρνουά επαγγελματικής πυγμαχίας 8 αθλητών, με τον μεγάλο νικητή να κατακτά τον τίτλο της διοργάνωσης και μαζί το χρηματικό έπαθλο των 10.000€. Μιλάμε για ένα ποσό που δεν έχει δοθεί ποτέ ξανά στη χώρα μας, δίνοντας φοβερό κίνητρο στους συμμετέχοντες αθλητές.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στην ανοιχτή κατηγορία των 81 – 86kg, με τους καλύτερους πυγμάχους της χώρας μας σε αυτά τα κιλά να δηλώνουν παρών, κυνηγώντας το μεγάλο έπαθλο.

Η ομάδα του RINGsports και των Δυναμικών Αθλημάτων του Apex Sports έχει όλες τις πληροφορίες για το μεγαλύτερο τουρνουά πυγμαχίας με το υψηλότερο χρηματικό έπαθλο που έχει δώσει ποτέ διοργάνωση στη χώρα μας, τις οποίες θα τις μοιραστούμε με εσάς πολύ σύντομα.

Προς το παρών αφήνουμε την φαντασία σας να καλπάζει, προετοιμάζοντάς σας για μία πυγμαχική εμπειρία που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική