fbpx

Κουρούνη: Νέα νίκη στην Κολομβία, έτοιμη για τίτλο WBC σε promotion του Don King

Κουρούνη

Η Κάλλια Κουρούνη συνεχίζει να μαζεύει νίκες και εμπειρίες καθώς σαρώνει στην Κολομβία τις ντόπιες αντιπάλους της. Με τη νέα νίκη της η “Pink Tyson” σκαρφάλωσε στο 21-3-1 (10 KO) μετά τον νικηφόρο αγώνα της με την Κολομβιανή Julia “La Destructora” Cassiani. Η Cassiani άντεξε για 5 γύρους καθώς τότε ήρθε η εγκατάλειψη από την γωνία της. Ήταν η 6η νίκη, σε αντίστοιχους αγώνες επαγγελματικής πυγμαχίας στην Κολομβία, ενώ κανένας από αυτούς δεν ολοκληρώθηκε!

Αλλά… ο μεγάλος αγώνας και η μεγάλη ευκαιρία έρχεται στις 7 Ιουνίου. Απέναντι στην έμπειρη Edith Soledad Matthysse (18-16-1) από την Αργεντινή, η Κάλλια θα διεκδικήσει τον τίτλο της WBC. Στο Seminole Hard Rock Hotel and Casino, Hollywood στη Φλόριντα σε αγώνα προγραμματισμένο για 10 γύρους. Κατά την άποψη μας η Ελληνίδα αθλήτρια είναι το φαβορί, και μένει να το επιβεβαιώσει μέσα στο ρινγκ. Φαβορί κυρίως γιατί πέρα από την ποιότητα της, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει η Κουρούνη να της ξεφύγει μια τέτοια ευκαιρία!

Μία νίκη, που πολύ πιθανόν θα την κάνει το νο1 του Ελληνικού ranking όπου και θα μείνει πολλά χρόνια. Να σημειωθεί ότι το promotion είναι του θρυλικού Don King, που βαδίζει αισίως στα 92 του!

commission Florida Athletic Commission
promoter Don King (Don King Productions), Kris Lawrence (The Heavyweight Factory)
matchmaker Ernie BizzarroMelvin Rivas
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική