fbpx

Κυρίαρχος Lomachenko στον αγώνα τίτλου της IBF με αντίπαλο τον Kambosos (vid)

Κυρίαρχος Lomachenko στον αγώνα τίτλου της IBF με αντίπαλο τον Kambosos (vid)

Ο Vasiliy Lomachenko είναι για άλλη μια φορά παγκόσμιος πρωταθλητής ελαφρών βαρών μετά την νίκη του με TKO απέναντι στον Ελληνο-Αυστραλό George Kambosos.

Ο 36χρονος Ουκρανός έκανε εμφανή την ανωτερότητά του από τις αρχές του αγώνα με το καταπληκτικό του footwork αλλά και την φοβερή πυγμαχία του που δεν άφησε κανέναν περιθώριο στον Kambosos.

Κυριαρχώντας σε κάθε γύρο, κατάφερε στον 11ο να περάσει ένα αριστερό άπερκατ στο σώμα του Kambosos, αναγκάζοντας τον χτυπημένο Ελληνο-Αυστραλό να γονατίσει. Με το αίμα να ρέει από ένα κόψιμο στο δεξί του μάτι, ο Kambosos μάζεψε όλες τις δυνάμεις του για να σηκωθεί από τον καμβά αλλά ο Lomachenko όρμησε και στόχευσε ξανά το σώμα αναγκάζοντας τον Kambosos να γονατίσει ξανά, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να σταματήσει τον αγώνα καθώς η γωνία του Kambosos πέταξε ταυτόχρονα λευκή πετσέτα εγκαταλείποντας τον αγώνα.

Ο Lomachenko (18-3, 12 KOs) ξεπέρασε τον Kambosos (21-3, 10 KOs) σε χτυπήματα, προσγειώνοντας 175 γροθιές έναντι μόλις 40 του Kambosos, καθώς ο Ελληνο-Αυστραλός είχε τεράστια αγωνιστική διαφορά με τον Loma. Το TKO ήρθε τελικά στο 2:49 του 11ου γύρου.

«Ήταν ο στόχος μου, ήταν το κίνητρό μου και τώρα είμαι ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής», είπε o Lomachenko κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, «και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος».

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική