fbpx

Ευρωπαϊκό: Η εθνική ομάδα αναχωρεί την Παρασκευή (9/12) με προορισμό την Ιταλία

Ευρωπαϊκό: Η εθνική ομάδα αναχωρεί την Παρασκευή (9/12) με προορισμό την Ιταλία

Η Εθνική ομάδα αναχωρεί την Παρασκευή (9/12) για την Ιταλία, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου που διεξάγεται στο Τορίνο.

Οι Έλληνες πρωταθλητές με τη συνοδεία του συντονιστή δρόμων του ΣΕΓΑΣ Δημήτρη Θεοδωρίδη και του ομοσπονδιακού προπονητή Σταύρου Καρρέ θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο “Ελ Βενιζέλος” στις 9 Δεκεμβρίου για τη Ρώμη και από εκεί θα πάνε στο Τορίνο που διεξάγεται η διοργάνωση την Κυριακή (11/12)

Ο Μάριος Αναγνώστου είναι ο αθλητής με την μεγαλύτερη εμπειρία στη διοργάνωση, καθώς μετέχει και τέταρτη φορά. Ωστόσο, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή της Δάφνης Λαβασά, που κάνει πολύ καλές παρουσίες στον ανώμαλο δρόμο στους αγώνες των ΗΠΑ. Η Ελληνίδα αθλήτρια θα ταξιδέψει απευθείας από την Αμερική στην Ιταλία και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στην κατηγορία Κ20 η χώρα μας μετέχει με τρεις νέους αθλητές με τον Πέτρο Παπαϊωάννου να είναι έχει ήδη καταγράψει συμμετοχές με την εθνική ομάδα. Στα κορίτσια η Μαρία Κάσσου προέρχεται από πολύ καλή χρονιά και στο Τορίνο θα κάνει τον τελευταίο της αγώνα στην κατηγορία, ενώ η επίσης ανερχόμενη Βασιλική Καλλιμογιάννη θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει σημαντική εμπειρία ενόψει του 2023.

Η αποστολή την Εθνικής:
Άνδρες 10χλμ.: Αναγνώστου Μάριος (Αναγέννηση Λαμίας)
Γυναίκες 8χλμ.: Τσουπάκη Ειρήνη (ΓΣ Αμαρουσίου), Παναγιωτοπούλου Ισμήνη (ΟΚΑ Καβάλας), Παπαδημάτου Ευγενία (ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου)
Άνδρες Κ23 8χλμ.: Πετρουλάκης Παναγιώτης (ΓΑΣ Ιλισσός), Σταμούλης Νικόλαος (ΓΑΣ Αγρινίου), Λιγώνης Αθανάσιος (Πανελλήνιος ΓΣ)
Γυναίκες Κ23 6χλμ.: Λαβασά Δάφνη (ΑΟ Βουλιαγμένης)
Άνδρες Κ20 6χλμ.: Παπαϊωάννου Πέτρος (Πανελλήνιος ΓΣ), Κίκας Οδυσσέας (ΓΣ Εθνικός), Ζυγούρης Αθανάσιος (ΣΑΚΑ)
Γυναίκες Κ20: 4χλμ.: Κάσσου Μαρία (Πανναξιακός), Καλλιμογιάννη Βασιλική (ΝΓΣ Ηρακλής)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δραστηριότητες