fbpx

Συνεχίζονται με επιτυχία τα Kea Beach Games, αύριο 21/07 το τουρνουά μπιτς βόλεϊ

Συνεχίζονται με επιτυχία τα Kea Beach Games, αύριο 21/07 το τουρνουά μπιτς βόλεϊ

Στο όμορφο νησί της Κέας είναι από προχτές σε εξέλιξη τα “KEA BEACH GAMES 2023”, τα οποία οι διοργανωτές θέλουν να καθιερώσουν ως ελκυστική εκδήλωση για παιδιά, αθλητές, οικογένειες και λάτρεις του αθλητισμού. Το πρώτο μέρος των δράσεων λοιπόν, που στηρίζει ο Δήμος Κέας και πολλοί χορηγοί κορυφώνεται από αύριο Παρασκευή 21/07 και μέσα στο Σαββατοκύριακο 22-23/07 με το πολυαναμενόμενο KEA BEACH VOLLEY CUP. Θα συγκεντρώσει ταλαντούχες ομάδες από κοντά και μακριά και θα προσφέρει συναρπαστικούς αγώνες στη γραφική παραλία των Ποισσών.

Σήμερα μάλιστα, προηγείται η διεξαγωγή του ΚΕΑ BEACH VOLLEY FUN, ενός τουρνουά γνωριμίας και ευκαιρίας για τους τοπικούς αθλητές, επισκέπτες, παρέες, οικογένειες και λάτρεις του BeachVolley να επιδείξουν τις ικανότητές τους και να απολαύσουν μια φιλική, προσανατολισμένη στην κοινότητα ατμόσφαιρα.

Να σημειωθεί ότι το καλεντάρι των αθλητικών δραστηριοτήτων είχε αρχίσει με το ΚΕΑ KIDS ATHLETICS CAMP 7ήμερο παιδικό camp στίβου και μουσικοκινητικής, ενώ κοιτάζοντας μπροστά υπάρχει νέα σειρά εκδηλώσεων για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. Γραφικές πεζοπορίες, αγώνες τένις, GALA ξιφασκίας, αθλητικά πάρτι και άλλα πολλά θα λάβουν έδαφος στο νησί της Κέας το οποίο αγκαλιάζει το ρόλο του ως υποστηρικτικός και ζωντανός κόμβος για αθλητές και λάτρεις της δράσης στην φύση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δραστηριότητες