fbpx

Run Greece: Φινάλε στους αγώνες της σειράς σε Αλεξανδρούπολη και Πάτρα

Run Greece: Φινάλε στους αγώνες της σειράς σε Αλεξανδρούπολη και Πάτρα

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκε η σειρά αγώνων Run Greece σε Πάτρα και Αλεξανδρούπολη.

Το κέντρο της Πάτρας γέμισε από δρομείς όλων των ηλικιών που επέλεξαν να πάρουν μέρος σε έναν αγώνα με αθλητικό και κοινωνικό χαρακτήρα που ενώνει ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Ο Εμμανουήλ Πουρίκας με 15.40 και η Αδαμαντία Σερεμέτη με 19.31 επικράτησαν στα 5χλμ., ενώ στα 10χλμ. νικητής ήταν ο Δημήτρης Μεϊντής με 33.14 και ακολούθησαν οι Γιώργος Κωνσταντάρας (34.32), Χαρίτων Χαριτωνίδης (34.52).

Στις γυναίκες τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι Μαρία Κεπενού (45.41), Μαρία Τσίρου (46.02) και Μαγδαληνή Αδάμ (46.33).

Όσον αφορά τους αγώνες στην Αλεξανδρούπολη, μεγάλος νικητής στα 10 χιλιόμετρα, με νέο ρεκόρ αγώνων, 32.43, αναδείχτηκε ο Στέφανος Τζιερτζίδης του ΑΟ Δράμας, ενώ στην αντίστοιχη απόσταση των γυναικών κυριάρχησε η Αντιγόνη Πολυχρονίδου με 43.43 του Συλλόγου Δρομέων Ορεστιάδας με 43.46.

Στη μικρότερη απόσταση, αυτή των 5 χιλιομέτρων πρώτος τερμάτισε ο Χαράλαμπος Βούλκος του Δρομέα Θράκης με 16 λεπτά, μόλις πέντε δευτερόλεπτα πάνω από το ρεκόρ της διοργάνωσης και στις γυναίκες η Φωτεινή Δημητριάδου του ΑΟ Δράμας με επίδοση 20.46.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην Αλεξανδρούπολη έτρεξαν για ιερό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα της διοργάνωσης διατέθηκαν για την ανακούφιση των πυρόπληκτων από την πρόσφατη καταστροφική φωτιά στη Δαδιά.

Το ποσό των 6.310 ευρώ που συγκεντρώθηκε από τις εγγραφές, παρέδωσε η πρόεδρος στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

Ο ΣΕΓΑΣ για μία ακόμη χρονιά τράβηξε το ενδιαφέρον αθλητών όλων των ηλικιών με τους αγώνες της σειράς Run Greece. Ηράκλειο, Ιωάννινα, Λάρισα, Καστοριά, Πάτρα και Αλεξανδρούπολη αποτέλεσαν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Με μεγάλο χορηγό την ERGO και τη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης, η Ομοσπονδίας, κατάφερε και φέτος να μεταμορφώσει τους δρόμους σε στάδια και τα πεζοδρόμια σε εξέδρες.

Τα αποτελέσματα της Πάτρας

Τα αποτελέσματα της Αλεξανδρούπολης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δραστηριότητες