fbpx

OCR World Championship: Η δράση από την Καλιφόρνια (vids)

OCR World Championship: Η δράση από την Καλιφόρνια (vids)

Το OCR World Championship είδε δράση στο Μάμοθ Μάουντεν της Καλιφόρνιας και ένα τριήμερο πρόγραμμα.

Το 9ο OCR World Championship πέρασε στην ιστορία με 7 επαγγελματίες να παίρνουν μέρος όπως ο νικητής του x time Ράιαν Άτκινς. Νικητής ο Ράιαν Σάντεγκ που γύρισε μετά από ένα έτος απουσίας λόγω τραυματισμού. Αν και αουτσάιντερ ο Αμερικανός νίκησε τον συμπατριώτη του Ίαν Χόσεκ ενώ τρίτος ήταν ο Ελβετός Μανουέλ Ντουφό.

Στην απόσταση τριών χιλιομέτρων των γυναικών νικήτρια ήταν η Νικόλ Μέρικλ. Όπως και ο Σάντεγκ έκανε κι εκείνη την επιστροφή της από τραυματισμό. Με μικρή διαφορά ακολούθησε η Λίντσεϊ Ουέμπεστερ ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Άνι Ντιούμπ.

YouTube video

Με το πρώτο φως της δεύτερης ημέρας άρχισε και ο αγώνας των 15 χιλιομέτρων. Ο Ράιαν Άτκινς πήρε τη νίκη μπροστά από τον Ίαν Χόσεκ ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Δανός Λίον Κόφεντ που πήρε την 3η θέση.

Οι They Are Fierce νικήτριες στο OCR

Στις γυναίκες η Λίντσεϊ Ουέμπστερ πήρε εκδίκηση από την Νικόλ Μέρικλ τερματίζοντας πρώτη. Την τριάδα ολοκλήρωσε και σε αυτή την περίπτωση η Ντιούμπ.

YouTube video

Η 3η και τελευταία ημέρα δράσης είδε τον ομαδικό αγώνα με νικητές τους Kings of Leon των Κόφεντ, Άτκινς και Χόσεκ. Στις γυναίκες η Μέρικλ ένωσε δυνάμεις με την Ουέμπεστερ και μαζί με την Λίμπι Τζόις πήραν τη νίκη για την ομάδα They Are Fierce.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δραστηριότητες