fbpx

Διαιτολόγος αποκαλύπτει τρία μυστικά για απώλεια βάρους

Η διαιτολόγος για την απώλεια βάρους

Διαιτολόγος αποκαλύπτει τις τρεις τροφές που πρέπει να τρώμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ για να χάσουμε βάρος, επίσης μας προτρέπει να σταματήσουμε να περιοριζόμαστε αν θέλουμε να αδυνατίσουμε.

Η Lauren Hubert, 30 ετών, από το Λος Άντζελες και έχει περισσότερους από 362.000 ακόλουθους στο TikTok. Υποστηρίζει την κατανάλωση γευμάτων υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες με έλλειμμα θερμίδων για βιώσιμη απώλεια λίπους. Η ιδρύτρια του Sorority Nutritionist, μοιράστηκε πρόσφατα τι πρέπει να προσθέσεις στη διατροφή σου για να χάσεις κιλά.

Τα μυστικά…

«’Αντί να προσπαθείτε να τρώτε λιγότερο, εδώ είναι τρεις τροφές που θέλω να τρώτε περισσότερο, αν ο στόχος σας είναι η απώλεια βάρους το 2024», ξεκινάει το βίντεο της.

Η Hubert αναγνωρίζει ότι «πρέπει να τρώτε λιγότερα από όσα καίτε για να χάσετε βάρος», αλλά εξηγεί ότι δεν είναι όλα τα τρόφιμα ίδια όταν τρώτε με έλλειμμα θερμίδων.  «Το να τρώτε λιγότερο δεν βοηθάει αν δεν ξέρετε τι πρέπει να τρώτε», αναφέρει.

Κατ’ αρχάς, η διαιτολόγος συμβουλεύει «να τρώτε περισσότερη πρωτεΐνη, ειδικά στο πρωινό». Επίσης, τονίζει ότι πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 20 γραμμάρια πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα. 

«Αν δεν είστε αυγοφάγος, μπορείτε να φάτε ελληνικό γιαούρτι με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.ωΘα μπορούσατε να κάνετε βρώμη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Προσωπικά μου αρέσει να χρησιμοποιώ μια σκόνη πρωτεΐνης για χορτοφάγους στα δικά μου. Ό,τι σας αρέσει. Δεν χρειάζεται να είναι αυγά».

Το δεύτερο μυστικό για απώλεια βάρους

Η Hubert συνιστά επίσης να προσθέσουμε περισσότερα μη αμυλούχα λαχανικά, όπως μπρόκολο, κουνουπίδι και κολοκυθάκια.

«Όλοι γνωρίζουν ότι τα λαχανικά είναι πραγματικά θρεπτικά, αλλά ειδικά για την απώλεια λίπους και βάρους, τα μη αμυλούχα λαχανικά θα έχουν μεγάλο όγκο για χαμηλή ποσότητα θερμίδων», εξηγεί.

Η ειδικός σε θέματα απώλειας βάρους σημειώνει ότι της αρέσει να αναμειγνύει το ρύζι κουνουπιδιού με κανονικό ρύζι. φτιάχνει μεγαλύτερη μερίδα χωρίς να προσθέτει πολλές θερμίδες στο γεύμα της.

«Το τρίτο πράγμα που πρέπει να τρώτε περισσότερο αν θέλετε σοβαρά να χάσετε βάρος είναι περισσότερες φυτικές ίνες. Να επιλέγετε φυσικές πηγές υδατανθράκων, όπως η βρώμη, η κινόα, το ρύζι, οι πατάτες και τα φασόλια. Όλα αυτά περιέχουν πολλές φυτικές ίνες, έτσι ώστε να επηρεάζουν το σάκχαρο στο αίμα σας. Είναι πολύ καλό για την υγεία σας, και θα βοηθήσουν στο να χορτάσετε».

Ο… δρόμος της διαιτολόγου

Η Hubert είναι ειλικρινής για τους δικούς της αγώνες απώλειας βάρους, οι οποίοι ξεκίνησαν όταν ήταν στο κολέγιο. Σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε στο Instagram, θυμάται πώς πήρε 20 κιλά στο κολέγιο. Χάρη στα ξενύχτια που έτρωγε πίτσα και έπινε ως κορίτσι της αδελφότητας πήρε παραπάνω κιλά.

Δοκίμασε να κόψει τους υδατάνθρακες και να γίνει χορτοφάγος, ενώ ακολούθησε περιοριστικές δίαιτες σε μια προσπάθεια να χάσει βάρος.  Μόνο όταν πήρε το μεταπτυχιακό της στη διατροφή έμαθε πώς να επιτυγχάνει βιώσιμη απώλεια βάρους. Έκτοτε έχει βοηθήσει πάνω από 1.000 πελάτες με τις δικές τους μεταμορφώσεις…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Fitness