fbpx

Παναθηναϊκός: Το χρονικό του διαζυγίου με τον Μπρινιόλι

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ ΠΑΟ

Εδώ και λίγη ώρα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και το Αpexsports αναλύει το πως φτάσαμε ως εδώ.

Ο λαός λέει πως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Άλλες φορές με χαρά και άλλες με πόλεμο. Στην περίπτωση της σχέσης Παναθηναϊκού και Μπρινιόλι μάλλον βρισκόμαστε κάπου ενδιάμεσα.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας ήρθε το 2021 στην Αθήνα ψάχνοντας μια στέγη που θα του έδινε να κυνηγάει τίτλους και διακρίσεις εκτός Serie B.

Και τα βρήκε. Ειδικά πέρυσι ήταν ένας από τους καλύτερους 11 παίκτες της Superleague αφού με τις επεμβάσεις του ο Παναθηναϊκός εξασφάλιζε χρυσούς βαθμούς που τον έφεραν μια ανάσα από το πρώτο πρωτάθλημα του τριφυλλιού μετά το 2010.

Όλα όμως φέτος ήταν διαφορετικά. Ο Μπρινιόλι έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να του δίνει φανέλα βασικού στα περισσότερα ματς αλλά σε σχέση με πέρυσι ο Λοντίγκιν φαινόταν πως ήταν πιο πολύ εντός του ροτέισιον.

Κι όσο ο καιρός περνούσε η περιρρέουσα ατμόσφαιρα φαινόταν πως είχε δηλητηριαστεί. Πολλά δημοσιεύματα έγραφαν ότι ο παίκτης τα έχει βρει με άλλη ομάδα και δεν δίνει την απαραίτητη προσοχή στα θέματα της ομάδας άλλα να αναφέρουν πως η διοίκηση δεν έχει κάνει οικονομική υπέρβαση ώστε να τον κρατήσει.

Ήρθαν και τα συνεχόμενα λάθη του Μπρινιόλι στα ματς με Ρεν, Άρη και μεγαλύτερο όλων στο ματς του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο και η «βόμβα» έσκασε.

Η ΠΑΕ αναφέρει πως ενώ πίεζε τον παίκτη να ανανεώσει εκείνος δεν ήρθε ουσιαστικά ποτέ με κάποια αντιπρόταση και όταν εκείνη κάλυψε τις απαιτήσεις του παίκτη ο Μπρινιόλι είπε το οριστικό όχι.

Πλέον ο Μπρινιόλι αν δεν αποχωρήσει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα μείνει ανενεργός για έξι μήνες, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τους υποψήφιους αγοραστές να τον αποκτήσουν ενώ από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός είναι στην αναζήτηση τερματοφύλακα που θα έχει την κλάση του Ιταλού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο