fbpx

Νέο Ικόνιο-ΑΕΚ 4-3: Γκέλα για την «Ένωση» στο Πέραμα

ΑΕΚ - Φούτσαλ

Μεγάλη νίκη πέτυχε το Νέο Ικόνιο επί της ΑΕΚ στο κλειστό του Περάματος, σε ματς… δύο δόσεων για την 17η αγωνιστική της Stoximan Futsal Super League. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-3, σ’ ένα παιχνίδι που διακόπηκε 9 λεπτά πριν το φινάλε του τη Δευτέρα (15/1), και ολοκληρώθηκε χθες.

Το ματς διακόπηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, μιας και λόγω της βροχής έπεσαν νερά στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μπροστά στο σκορ οι Περαματιώτες (3-2), και στην επανεκκίνησή του είχαν λίγα λεπτά για να κρατήσουν το προβάδισμά τους, και να “γκρεμίσουν” την «Ένωση» από την κορυφή.

Χθες Πέμπτη (18/1) η ΑΕΚ μπήκε δυνατά για την ισοφάριση, και το πέτυχε με τον Φίτο, αλλά “πλήρωσε” την αμυντική της αδράνεια και δέχθηκε γκολ από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, τον Κορακάκη.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Χαράλαμπου Συντζανάκη να πανηγυρίζουν μια σπουδαία επικράτηση, και να προσθέτουν τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή τους. Φτάνουν τους 27 στην κατάταξη, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” είναι στο -1 από τον πρωτοπόρο ΑΣΕ Δούκα (42).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο