fbpx

ΑΕΚ-Αθήνα 90′ 4-0: Επιστροφή στις νίκες για την «Ένωση»

ΑΕΚ-Αθήνα 90′ 4-0: Επιστροφή στις νίκες για την «Ένωση»

Άφησε πίσω της την ήττα από το Νέο Ικόνιο μεσοβδόμαδα, και επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ, που επικράτησε με 4-0 της ΑΣ Αθήνας 90′. Η «Ένωση» ήταν εξαιρετική αμυντικά, εκμεταλλεύτηκε τα κενά των αντιπάλων της, και άνοιξε εμφατικά την 18η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League.

Οι “κιτρινόμαυροι” πατούσαν καλά στο γήπεδο από το ξεκίνημα, έχοντας την κατοχή της μπάλας και πιέζοντας ψηλά για το πρώτο γκολ. Η πίεση καρποφόρησε στο 15ο λεπτό, όταν ο Μάνος άνοιξε το σκορ. Το 1-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι

Στην επανάληψη το «καλτσέτο» συνέχισε την πίεση στα καρέ των γηπεδούχων, και έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, μετά από κερδισμένο πέναλτι. Ο Θεοφίλου, όμως, κράτησε ανέπαφη την εστία του, και επανάφερε το momentum στη μεριά της ομάδας του.

Στο 14ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματά της την με τον Τροβάτο, ενώ ένα λεπτό μετά ο Ντάτης έγραψε το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πάις, ενώ προς το φινάλε χάθηκε η ευκαιρία για 5ο γκολ και πάλι από το σημείο του πέναλτι.

Με την αποψινή νίκη στο κλειστό του Καματερού, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν για την ώρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας 45 βαθμούς. Δύο λιγότερους έχει ο ΑΣΕ Δούκα, που παίζει αύριο με τον Ερμή Ζωγράφου στο «Δαΐς», ενώ η Αθήνα 90′ παραμένει στους 31 και στην τρίτη θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο