fbpx

Futsal Super League: “Φωτιά” στην κορυφή μετά το «Χ» του Δούκα, ρεκόρ νίκης ο Παναθηναϊκός

Futsal Super League: “Φωτιά” στην κορυφή μετά το «Χ» του Δούκα, ρεκόρ νίκης ο Παναθηναϊκός

Άναψε… φωτιές στην κορυφή της Stoiximan Futsal Super League η ισοπαλία του ΑΣΕ Δούκα με τον Ερμή Ζωγράφου στο «Δαΐς», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Την ίδια μέρα, ο Παναθηναϊκός πέτυχε ρεκόρ νίκης επί της Λαμίας, ενώ τους τρεις βαθμούς πήραν Νέο Ικόνιο, Σαλαμίνα και Υπεροχή.

Στο μεγάλο παιχνίδι της 18ης στροφής του ελληνικού πρωταθλήματος, ο ΑΣΕΔ δεν κατάφερε να επικρατήσει του αξιόμαχου Ερμή, και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1. Οι “μπλε” έφτασαν τους 44 βαθμούς και είναι στο -1 από την ΑΕΚ (με παιχνίδι λιγότερο), ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στους 29.

Ο Παναθηναϊκός έκανε… πάρτι απέναντι στην ουραγό Λαμία, την οποία κέρδισε με 20-1 στο κλειστό του Μετς, στην ευρύτερη νίκη στην ιστορία του «τρυφιλλιού». Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα βρίσκεται στην 3η θέση με 31 βαθμούς, ενώ η Λαμία έμεινε στους τρεις στην τελευταία θέση της κούρσας.

Ματς με πλούσιο θέαμα και σύνολο… 17 γκολ έγινε και στη Λάρισα, με την τοπική ομάδα να ηττάται με σκορ 8-9 από το Νέο Ικόνιο. Οι Περαματιώτες έβαλαν στοπ στο νικηφόρο σερί των γηπεδούχων και έφτασαν τους 30 βαθμούς. Οι “βυσσινί” έμεινα στους 16 βαθμούς και στην 9η θέση.

Η ΓΣ Σαλαμίνα πήρε επίσης πολύτιμη νίκη στην Αγία Παρασκευή επί του Πήγασου, επικρατώντας με σκορ 6-8. Οι νησιώτες έφτασαν τους 30 βαθμούς και ανεβάζουν τον ανταγωνισμό στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν στη 10η θέση με 13 βαθμούς.

Τέλος, στο ντέρμπι των νεοφώτιστων στο Κατσιμήδειο, η Υπεροχή Τρικάλων κέρδισαν τους Τράχωνες Αλίμου με 3-2 και κράτησαν ακμαίες τις ελπίδες του για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 9 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι μένουν στους 11.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο