fbpx

Europa League: Άνετη η Μίλαν, σαρωτική η Καραμπάγκ, «τρίποντο» στο τέλος η Μπενφίκα (videos)

Europa League: Άνετη η Μίλαν, σαρωτική η Καραμπάγκ, «τρίποντο» στο τέλος η Μπενφίκα (videos)

Η Μίλαν και η Καραμπάγκ είναι οι ομάδες που βρίσκονται με το ένα πόδι στους «16» του Europa League, καθώς πέτυχαν άνετες νίκες στους πρώτους αγώνες.

Με πρωταγωνιστή τον Ρούμπεν Λόφτους- Τσικ οι «ροσονέρι» πήραν την εντός έδρας νίκη επί της Ρεν με 3-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «32». Ο Άγγλος μέσος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 32’ και διπλασίασε τα τέρματά του στο 48’. Ο Λεάο στο 53’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε η Καραμπάγκ, η οποία επικράτησε της Μπράγκα με το εμφατικό 4-2 και απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάνκοβιτς, με τον Μπάνζα να ισοφαρίζει για τη Μπράγκα στο 44’. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην Καραμπάγκ, καθώς με τα γκολ των Ζούμπιρ (54’, 69’) και Μπένζια (65’) πήρε το πολύτιμο «διπλό». Ο Μουτίνιο με πέναλτι στο 90+1’ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Η Μπενφίκα πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στην Τουλούζ στις καθυστερήσεις του ματς. Ο Άνχελ Ντι Μαρία έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 68’, με τον Ντέσλερ να κάνει το 1-1 στο 75’. Με τον Ελεμπί να βλέπει δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα λεπτά (90+2’ και 90+7’), οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο έμειναν με παίκτη λιγότερο, αλλά έδωσαν την ευκαιρία στους Πορτογάλους να πάρουν τη νίκη. Ο Ντι Μαρία από την άσπρη βούλα δεν αστόχησε στο 90+9’ και χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν η Λανς με τη Φράιμπουργκ, καθώς η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της φάσης των «32»:

Φέγενορντ (Ολλανδία)-Ρόμα (Ιταλία) 1-1

Γαλατασαράι (Τουρκία)-Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) 3-2

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Μαρσέιγ (Γαλλία) 2-2

Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία)-Σπόρτινγκ Λισ.(Πορτογαλία) 1-3

Μπενφίκα (Πορτογαλία)-Τουλούζ (Γαλλία) 2-1

Λανς (Γαλλία)-Φράιμπουργκ (Γερμανία) 0-0

Μπράγκα (Πορτογαλία)-Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν) 2-4

Μίλαν (Ιταλία)-Ρεν (Γαλλία) 3-0













Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο