fbpx

Ελ Κααμπί: «Mερικές φορές το γκολ με θέλει πραγματικά…» (video)

Ο Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Κομβικός ήταν για τον Ολυμπιακό ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και στη νίκη επί του Παναιτωλικού, με τον Μαροκινό φορ να δηλώνει στο Οlympiacos TV ότι κάποιες φορές το γκολ… τον καλεί.

«Δεν φοβήθηκα, είχα αυτοπεποίθηση, το πίστεψα πολύ, έτρεξα, ντρίμπλαρα καλά, πήρα την μπάλα και σκόραρα. Νομίζω πως μερικές φορές το γκολ με θέλει πραγματικά. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω έτσι», είπε ο Ελ Κααμπί.

Επίσης, δήλωσε:

Για το τι διαφορετικό χρειάστηκε να κάνει ο Ολυμπιακός στο β’ μέρος: «Να ευχαριστήσω πολύ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου για τη σημερινή νίκη, δεν είναι εύκολο για εμάς όταν ξεκινάει έτσι ένα παιχνίδι, όμως συνεχίσαμε την προσπάθειά μας και καταφέραμε να πάρουμε μία δύσκολη νίκη».

Για το γεγονός ότι είναι ασταμάτητος μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής: «Αυτό που με βοηθάει είναι η ομάδα, είναι μία συνολική προσπάθεια, η ομάδα είναι αυτή που με βοηθάει να είμαι αποτελεσματικός. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι για τον κόσμο μας και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας».

Για τα 20 γκολ που έφτασε και ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός: «Δεν έχει σημασία ο αριθμός, σημασία έχει να νικάει η ομάδα. Θέλω η ομάδα να κερδίζει, δεν έχει σημασία με ποιου παίκτη τα γκολ, να συνεχίσουμε με νίκες και να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν κατακτώντας τους στόχους μας».

YouTube video




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο