fbpx

Παγκόσμιο ρυθμικής: Συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού

Παγκόσμιο ρυθμικής: Συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού

Συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χάρη Ρώμα, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα απαραίτητα διαδικαστικά βήματα, για την στελέχωση και την επιτυχημένη τέλεση του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής, του Μαρτίου του 2023, στο Φάληρο.

Τον κ. Ρώμα επισκέφθηκαν στον γραφείο του η Πρόεδρος της Ε.Ε. και μέλος του Δ.Σ. της ΕΓΟ. Ελένη Μιχοπούλου και η Αντιπρόεδρος της Ε.Ε., Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή, οι οποίες μετέφεραν εκ μέρους του Προέδρου της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιου Σταθόπουλου ευχαριστίες τόσο για την καθοριστική στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη στη φετινή διοργάνωση, όσο και για τη βούληση να συνεχιστεί και να ενισχυθεί αυτή η συνεργασία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, οι κυρίες Μιχοπούλου και Αϊνδιλή παρουσίασαν στον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού τον φάκελο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και τον ενημέρωσαν αναλυτικά για τα πολύπλευρα οφέλη που δημιούργησε η αντίστοιχη διοργάνωση του περασμένου Μαρτίου.

Από την πλευρά του, ο κ. Ρώμας υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Αττικής αλλά και ο ίδιος προσωπικά θα σταθεί και πάλι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας αμέριστη στήριξη, ώστε το Παγκόσμιο Κύπελλο της ερχόμενης χρονιάς να αποδειχθεί ακόμα καλύτερο και να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων.

Οι εκπρόσωποι της Εκτελεστικής Επιτροπής τον ευχαρίστησαν θερμά και το ραντεβού ανανεώθηκε για τους επόμενους μήνες, προκειμένου η διοργάνωση να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική