fbpx

Παγκόσμιο Α/Γ: Οριακά εκτός τελικού στο τραμπολίνο η Εφραίμογλου

Παγκόσμιο Α/Γ: Οριακά εκτός τελικού στο τραμπολίνο η Εφραίμογλου

Μία ανάσα από τον τελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τραμπολίνο ανδρών-γυναικών της Σόφιας έφτασε η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, καταλαμβάνοντας την 10η θέση μεταξύ των υποψήφιων φιναλίστ.

Πολύ κοντά στην πρόκρισή της στον τελικό του ακροβατικού διαδρόμου γυναικών βρέθηκε η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, η οποία κατέλαβε τη 10η θέση μεταξύ των υποψηφίων φιναλίστ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο ανδρών-γυναικών της Σόφιας.

Η 18χρονη αθλήτρια, που συμμετείχε για πρώτη φορά στον θεσμό, πήρε 23,800 βαθμούς στον ημιτελικό του αγωνίσματος και δεν κατάφερε να φτάσει ακόμα μακρύτερα, αφού η επίδοσή της την έφερε στη θέση της 2ης αναπληρωματικής ενόψει του απογευματινού τελικού.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της βουλγαρικής πρωτεύουσας θα ολοκληρωθεί περιλαμβάνοντας δύο ελληνικές συμμετοχές στους τελικούς, σήμερα (Παρασκευή 18/11) με την Εθνική ανδρών στο ομαδικό τραμπολίνο (Μάριος Γράψας, Δημήτρης Μακρής, Απόστολος Παπαδάτος, Νίκος Σαββίδης) και αύριο (Σάββατο 19/11) με τους Μάριο Γράψα / Νίκο Σαββίδη στο συγχρονισμένο τραμπολίνο ανδρών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική