fbpx

Λευτέρης Πετρούνιας: «Τα καταφέραμε μαζί»

Λευτέρης Πετρούνιας: «Τα καταφέραμε μαζί»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκλεισε την χρονιά και χαιρέτησε νέα με μια ανάρτηση στα socail, με προσωπικό χρώμα ανασκόπησης, αναφερόμενος τόσο στις επιτυχίες τους και τις αγωνιστικές του δυσκολίες, όσο και στην οικογένειά του.

Για μία ακόμη φορά ευχαρίστησε την σύζυγό του και εορτάζουσα χθες Βασιλική Μιλλούση, η οποία μπαίνει ξανά φέτος σε αγωνιστικές περιπέτειες όπως έχει ανακοινώσει πριν 2 μήνες: «Μια από τις δυσκολότερες χρονιές αλλά και πιο όμορφες της ζωής μου φτάνει στο τέλος της! Τα είχε όλα, χαρές, συγκινήσεις, πόνο, αποκατάσταση, ξανά κορυφή, σπίτια, αγώνες, σκυλιά, μετάλλια, όλα όλα όλα δύσκολα και όλα τόσο όμορφα!
Τα καταφέραμε ΜΑΖΙ και θέλω να πω ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου μέχρι τώρα!
Ευχαριστώ Βασούλα μου, ευχαριστώ τα κοριτσάκια μου και την οικογένειά μου, ευχαριστώ τους συνεργάτες και χορηγούς που είναι δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα και φυσικά τους λιγοστούς πραγματικούς φίλους μου!
Τέλος ευχαριστώ ΕΣΑΣ όλους όσους είστε μαζί μου αλλά και όσοι είναι απέναντί μου, πιστέψτε με ακόμη και εσείς καλό μου κάνετε! Καλή δημιουργική Χρυσή γεμάτη υγεία χρόνια σε όλους!»

Και για τους ξενόγλωσσους… «The most difficult but happiest year of my life! Cheers to many more! Bye bye 2022!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική