fbpx

Συνάντηση της ΕΓΟ με τον Αυγενάκη για το θέμα μετεγκατάστασης των αθλητών

Συνάντηση της ΕΓΟ με τον Αυγενάκη για το θέμα μετεγκατάστασης των αθλητών

Ο πρόερδος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Αθανάσιος Σταθόπουλος συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στο Υπουργείο το πρωί της Τρίτης (31/1).

Στη συνάντηση, από πλευράς ΕΓΟ, συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Σταθόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Πανταζής και οι Αντιπρόεδροι Ειρήνη Αϊνδιλή, Αβραάμ Σαπρανίδης και Ειρήνη Μανδραβέλη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και στο τραπέζι τέθηκαν τα τρέχοντα θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική Γυμναστική, με στόχο την εξεύρεση άμεσων λύσεων.

Συζητήθηκαν διεξοδικά το χρονοδιάγραμμα μετεγκατάστασης από το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά στο κλειστό της Παιανίας και στο ΟΑΚΑ, όπως επίσης και τα θέματα μετεγκατάστασης των αθλητών και αθλητριών της Γυμναστικής στις σύγχρονες κατοικίες υψηλών προδιαγραφών που έχουν εξασφαλιστεί.

Επίσης έγινε αναφορά στην συνολικά αυξανόμενη επιχορήγηση της ΕΓΟ με το σύστημα αξιολόγησης “Χίλων”, αλλά και μέσω της ενίσχυσης από τη φορολόγηση των κερδών του Στοιχήματος, με τον κ. Αυγενάκη να εμφανίζεται απόλυτα υποστηρικτικός στα αιτήματα των ανθρώπων της Γυμναστικής, στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η συνεργασία των δύο πλευρών επισφραγίστηκε με την δέσμευση μιας κοινής πορείας, με στόχο την ενίσχυση και ανάπτυξη του αθλήματος των Ολυμπιονικών, διεκδικώντας νέες διακρίσεις και επιτυχίες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική