fbpx

“Czech Aerobic Open”: Στην Πράγα η Εθνική ομάδα της αεροβικής

“Czech Aerobic Open”: Στην Πράγα η Εθνική ομάδα της αεροβικής

Άλλο ένα σημαντικό τεστ θα δώσει η ελληνική ομάδα αεροβικής γυμναστικής ανδρών-γυναικών, που θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά “Czech Aerobic Open” στην Πράγα, στις 22 και 23 Απριλίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Στην τσεχική πρωτεύουσα θα δώσουν το “παρών” τέσσερις γυναίκες (Φαίδρα Διαμαντή, Σταυρούλα Κεραμίδα, Αναστασία Θεοδωρακέα, Αιμιλία Αυγητίδου) και ένας άνδρας (Νίκος Παπαγεωργίου), με προπονητές τον Δημήτρη Πολύζο, ο οποίος θα έχει χρέη κριτή στη διοργάνωση, και την Αθηνά Γουρνά.

Στο Ατομικό Ανδρών έχει δηλώσει συμμετοχή ο Νίκος Παπαγεωργίου, στο Ατομικό Γυναικών η Φαίδρα Διαμαντή και η Σταυρούλα Κεραμίδα, ενώ ελληνική εκπροσώπηση θα υπάρχει επίσης στο Μικτό Ζευγάρι (Παπαγεωργίου/Διαμαντή), στο Τρίο (Κεραμίδα/Θεοδωρακέα/Αυγητίδου) και στην Πεντάδα (Παπαγεωργίου/Διαμαντή/Κεραμίδα/Θεοδωρακέα/Αυγητίδου).

Οι προκριματικοί του Ατομικού Ανδρών και Γυναικών είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο (22/04), ενώ οι τελικοί όλων των αγωνισμάτων θα γίνουν την Κυριακή (23/04), σε μία διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από συνολικά 19 χώρες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική