fbpx

Pharaoh’s Cup: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων στις 5 μπάλες

Pharaoh’s Cup: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων στις 5 μπάλες

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων στις 5 μπάλες, στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής “Pharaoh’s Cup” στο Κάιρο.

Η ελληνική ομάδα με τις Ελευθερία Καντερέ, Ευσταθία Κοντοπούλου, Ειρήνη Κράλη, Στεφανία Μπακοπούλου, Μαριάνθη Σιμιτζή, Κατερίνα Χολίδη, κέρδισε την 3η θέση στον τελικό του προγράμματος με τις 5 μπάλες με 28,150 βαθμούς.

Την 1η θέση κατέκτησε η Ιταλία με 29,200 β. και τη 2η το Αζερμπαϊτζάν με 28,600 β., σε μια διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν συνολικά 12 ομάδες ανσάμπλ νεανίδων, με το βλέμμα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής νεανίδων που θα ακολουθήσει σε λιγότερο από έναν μήνα (Κλουζ, 7-9 Ιουνίου).

Οι Ελληνίδες αθλήτριες αγωνίστηκαν και στον αντίστοιχο τελικό στα 5 σχοινάκια, όπου υπέπεσαν σε λάθη και περιορίστηκαν στην 8η θέση.

Το διεθνές τουρνουά του Καΐρου ολοκληρώνεται με τους αντίστοιχους τελικούς οργάνων του ατομικού νεανίδων, όπου θα υπάρχει επίσης ελληνική συμμετοχή, με την Ουρανία Συγκούνα να βρίσκεται μεταξύ των οκτώ φιναλίστ στην κορδέλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική